Ο Παντελής Καζαντζίδης στην “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”

“Η Θεσσαλονίκη της επόμενης ημέρας είναι υπόθεση όλων μας. Είναι υπόθεση αυτών που βάζουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ”, που πιστεύουν πως έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη πόλη, που ενδιαφέρονται να είναι χρήσιμοι, παραγωγικοί και δημιουργικοί. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Παντελή Καζαντζίδη, έναν νέο άνθρωπο με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, ο οποίος κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του στην Αυτοδιοίκηση, ως περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος Μεταφορών στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο Παντελής είναι γιος ενός συμπολίτη μας που υπηρέτησε και τίμησε όσο λίγοι την Τοπική Αυτοδιοίκηση, του Κώστα Καζαντζίδη. Σε αντίθεση με τις επιλογές κάποιων άλλων, εμείς ενώνουμε τη Θεσσαλονίκη, δε τη διχάζουμε. Γιατί ο στόχος είναι κοινός: Μία πόλη καθαρή, φωτεινή, ασφαλή, λειτουργική, ανθρώπινη, μια πόλη προσβάσιμη, χωρίς αποκλεισμούς, μια δημοτική αρχή που σέβεται τα χρήματα των δημοτών και λειτουργεί με διαφάνεια και λογοδοσία. Και όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!

Σε σχετική δήλωση του ο Παντελής Καζαντζίδης σημείωσε τα εξής:

“Αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι συνδημότες, ένας εννιαετής κύκλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κλείνει γεμάτος πολύτιμες και γόνιμες για το μέλλον εμπειρίες. Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συμπορεύομαι με την “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” και τον Στέλιο Αγγελούδη για να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου για το καλό της Θεσσαλονίκης μας”.