Στέλιος Αγγελούδης για γήπεδα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή

Στέλιος Αγγελούδης για γήπεδα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, απουσία διεκδικητικότητας

Επικριτικός κατά της δημοτικής αρχής εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης με αφορμή την πορεία των εργασιών για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και την «απουσία διεκδικητικότητας» όπως κατήγγειλε, για τη χρηματοδότηση αθλητικών υποδομών στη Θεσσαλονίκη.

Προσκεκλημένος του Γιώργου Μπούζου στο Metropolis 95,5 και ερωτηθείς για τη νέα Τούμπα, παρατήρησε πως η κατασκευή ενός γηπέδου δεν αφορά μόνο αυτό καθ’ αυτό το γήπεδο, αλλά και έργα όπως η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, οι υπογειοποιήσεις κτλ., τα οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, βρίσκονται σε απόλυτη καθυστέρηση.

«Για όλα αυτά δεν βλέπουμε καμία μελέτη, καμία ρυθμιστική διαδικασία, δεν υπάρχει στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης καμία σχετική πρόβλεψη. Θα έπρεπε να έχουν ήδη δρομολογηθεί, προς το παρόν δεν βλέπουμε να έχουν προκηρυχθεί ή πολύ περισσότερο να έχουν γίνει οι μελέτες», είπε. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκάλυψε την πρόθεση του να λειτουργήσει γραφείο του δήμου Θεσσαλονίκης στην Αθήνα, την οποία αποκάλεσε «κέντρο των αποφάσεων».

«Πρέπει να πιέσουμε για να ακουστούμε» τόνισε, προσθέτοντας πως «είναι σαφές πως τα αιτήματα της Αθήνας είναι πιο κοντά στην κεντρική εξουσία και υλοποιούνται πιο γρήγορα».

Συμπλήρωσε πως η χρηματοδότηση των αθλητικών υποδομών στη Θεσσαλονίκη πρέπει να υποστηριχθεί από όλους, με σοβαρότητα, συνέπεια και διεκδικητικότητα. Όσο αφορά στο Καυτανζόγλειο, υποστήριξε πως η έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου στίβου ταλαιπωρεί τους αθλητές και διασύρει τη Θεσσαλονίκη. «Δεν αξίζει η πόλη μας αυτή την αντιμετώπιση» σχολίασε.

Για το νέα γήπεδα του Άρη και του Ηρακλή στους Χορτατζήδες αναρωτήθηκε αν υπάρχει διάθεση να υποστηριχθεί χρηματοδοτικά το όλο εγχείρημα, εξηγώντας πως ότι αφορά τη χρηματοδότηση αθλητικών υποδομών θα πρέπει αυτή να υποστηρίζεται απ’ όλους.