Στέλιος Αγγελούδης για τη διάρρηξη στο γραφείο του συνδυασμού του – Τέτοιες μαφιόζικες πρακτικές είχε χρόνια να δει η Θεσσαλονίκη

Το γραφείο του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου 1) διέρρηξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί από την καθαρίστρια του χώρου, η οποία είδε πως μία από τις πόρτες ήταν ανοιχτή. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε κλαπεί από το χώρος μόνο ένας φορητός υπολογιστής, όπου ήταν αποθηκευμένα αρχεία που αφορούν στην προεκλογική καμπάνια του κ. Στέλιου Αγγελούδη και των υποψηφίων συμβούλων. Ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία για το περιστατικό ενώ υπεβλήθη και μήνυση κατ’ αγνώστων.

Σε δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστήριξε τα εξής:«Πρόκειται για μια διάρρηξη στο γραφείο του συνδυασμού μας, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που γεννά πολλές απορίες. Έκλεψαν μόνο τον φορητό υπολογιστή όπου μέσα υπήρχαν αρχεία του συνδυασμού και τίποτα άλλο. Τέτοιες μαφιόζικες πρακτικές είχε πολλά χρόνια να δει η Θεσσαλονίκη. Ελπίζω και εύχομαι η διάρρηξη αυτή να μη συνδέεται με την προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Και το επαναλαμβάνω: Ελπίζω και εύχομαι. Το μήνυμα μου, προς πάσα κατεύθυνση, είναι σαφές και ξεκάθαρο: Μπορούν να κλέψουν τα πάντα, όχι όμως τη ψήφο των Θεσσαλονικέων».