Η ομάδα

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αβραμίδης Στέφανος

Περισσότερα

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννημένος το 1978 στη Θεσσαλονίκη, κάτοικος Τριανδρίας. Πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσα ως φοιτητής, Πρόεδρος της φοιτητικής κοινότητας των Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ. Διατηρώ δύο Τεχνικά Γραφεία, τόσο στην Τριανδρία, όσο και στους Αμπελόκηπους. Είμαι παντρεμένος.

Αγκαθίδου Δήμητρα

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη(1968) , μεγάλωσα στην Κ. Τούμπα . Σπούδασα Αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών . Μέλος του ΤΕΕ, ΣΑΘ και ΣΑΔΑΣ , αντιπρόσωπος ΣΑΔΑΣ. Δραστηριοποιήθηκα  στον κατασκευαστικό κλάδο διατηρώντας ομόρρυθμη κατασκευαστική εταιρεία ιδιωτικών έργων. Διατηρώ  (από το 1993) γραφείο μελετών  εκπονώντας αρχιτεκτονικές μελέτες και παρέχοντας υπηρεσίες Συμβούλου Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός. Επι σειρά ετών ,διετέλεσα εκτιμήτρια ακινήτων στο Ταμείο Παρακαταθηκών& Δανείων και στην Ε.Τ.Ε.,  μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. Σύμβουλος τεχνικών έργων σε σχήματα εταιρειών Συμβούλων σε έργα όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης. Εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος του Δ. Θεσσαλονίκης για 2 συνεχόμενες θητείες με τις παρατάξεις της Χ. Αράπογλου (2006-2010) και Γ. Μπουτάρη ( 2010-2014). Διετέλεσα πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης  ΚΕΔΗΘ (2011-2013)

Αθανασιάδης Λεωνίδας

Περισσότερα

Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκε στο Άαχεν το 1963. Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από 1986 στον τομέα των κατασκευών τεχνικών έργων. Μέτοχος και διαχειριστής εταιρίας κατασκευής ιδιωτικών έργων. Μέτοχος και διαχειριστής εταιρίας παραγωγής μεταλλικών κατασκευών. Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος εταιρίας ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων. Από το 2016 Πρόεδρος ΔΣ του ναυταθλητικού σωματείου ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. Την περίοδο 2021-2022 Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Λαζού. Έχει δύο γιούς τον Ζήνωνα 32 ετών και τον Νικόλα 28.

Αντωνιάδου Ελένη Ιωαν.

Περισσότερα

Η Ελένη Αντωνιάδου είναι εκπαιδευτικός υπάλληλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στη Διοίκηση-Εκπαίδευση. Εκπονεί  Διδακτορική Διατριβή (2020), στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Με πολύχρονη συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια Με συγγραφικό έργο σε επιστημονικά άρθρα και ποιητικά πονήματα.
Διακρίθηκε για το εθελοντικό της έργο, σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer.
Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Αραμπατζόγλου Χαράλαμπος

Περισσότερα

Γεννήθηκα(1976) και μεγάλωσα στην Άνω Τούμπα όπου και τελείωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και έκτοτε εργάζομαι ως χειρουργός οδοντίατρος στον προσωπικό επαγγελματικό μου χώρο. Υπήρξα αιρετό μέλος του φοιτητικού μου συλλόγου και συμμετείχα στα διοικητικά όργανα της σχολής μου και διετέλεσα εθελοντής κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Προσφέρω εθελοντικά ως οδοντίατρος τις υπηρεσίες μου στις δομές του Χαμόγελου του παιδιού.  Τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος της διοίκησης του ΓΣ Ηρακλή με τομέα ευθύνης μου το Βόλευ. Είμαι έγγαμος και έχω μια κόρη 11 ετών και έναν υιό 5 ετών.

Αρβανίτης Γεώργιος

Περισσότερα

Μαθηματικός – Οικονομολόγος Διδάκτωρ Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σπούδασε Μαθηματικός (ΑΠΘ) και Οικονομολόγος (ΑΠΘ). Απόκτησε Master στην Οικονομική Επιστήμη (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και Διδακτορικό στα Οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Καποδιστριακό). Εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (2014-2018) και Αν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τραπ/κών Οργανώσεων Ελλάδος (2019-2022). Υπηρέτησε όλες τις βαθμίδες της Τ.Α. ως αιρετός Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δ’ Διαμερίσματος του ΔΘ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΘ (2010-2014 & 2014-2019), ασκώντας τα καθήκοντα του Αντ/ρχου Οικονομικών και Αθλητισμού. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια πληροφορικής Χριστίνα Καζάνη και έχουν δύο γιούς, τον Αργύρη και τον Χριστόφορο.

Αρβανιτίδου Μαρία

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα και διαμένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπούδασα σχέδιο και γραφιστικά ενώ παράλληλα από τα 19 μου χρόνια με απορρόφησε ο ιδιωτικός τομέας και μέχρι την συνταξιοδότησή μου εργάστηκα σε ασφαλιστική εταιρεία. Υπήρξα αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλλευ του ΗΡΑΚΛΗ και από το 1998 μέχρι σήμερα ασχολούμαι με την Yoga. Είμαι VEGAN, ακτιβίστρια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων και αρκετά χρόνια τώρα αγωνίζομαι για την επιβίωση των αγαπημένων μας τετράποδων και για την ευζωία τους μέσα από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε μία μεγαλούπολη σαν την Θεσσαλονίκη. Από το 2019 είμαι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και για ένα χρόνο υπήρξα υπεύθυνη για τα ακηδεμόνευτα ζώα της πόλης. Στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα κατάφερα να περάσω υπό την αιγίδα του Δήμου τις ζωοφιλικές ενημερώσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας και πολλά άλλα. Είμαι μέλος του κόμματος για τα Ζώα και συμμετείχα στις εθνικές εκλογές της 25η Ιουνίου στην συμμαχία «Πράσινο & Μωβ». Στόχος μου και όραμά μου είναι μέσα από την αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης να επιτευχθεί η ευζωία όλων των ζώων του πλανήτη μας, χωρίς διακρίσεις!

Αργυρός Νικόλαος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1977 στην Θεσσαλονίκη όπου και κατοικώ ως σήμερα. Όντας ο ίδιος άτομο με οπτική αναπηρία, το 2001 συμμετείχα στην ίδρυση του Αθλητικού Συλλόγου Τυφλών ΗΦΑΙΣΤΟΣ συμμετέχοντας στα τμήματα στίβου και γκόλμπολ, ενώ το 2004 συμμετείχα  με την εθνική ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004. Σήμερα εκτός από ενεργός αθλητής έχω την τιμή να είμαι παράλληλα Πρόεδρος του συλλόγου. Είμαι απόφοιτος του  Παιδαγωγικού Τμήματος του ΑΠΘ, ενώ ολοκλήρωσα ιδιωτικό ΙΕΚ βοηθού Φυσικοθεραπείας. Σήμερα είμαι σπουδαστής στο πρώτο Δημόσιο ΙΕΚ Υποκριτικής για άτομα με οπτική αναπηρία.

Αρναούτογλου Σάκης

Περισσότερα

Αρχικά σπούδασε μετάφραση και διερμηνεία Αγγλικής – Γερμανικής γλώσσας στο Μόναχο όπου και εργάστηκε στο Ελληνικό Προξενείο. Παρακολούθησε μαθήματα Μετεωρολογίας στο ΑΠΘ
αναλαμβάνοντας την επιμέλεια – παρουσίαση – αρχισυνταξία των δελτίων καιρού της ΕΡΤ Εύσημα από τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπη Νικολάου για την συμβολή του στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΧ Ολυμπιακούς Αγώνες “Πεκίνο 2008” καθώς προέβλεψε έγκαιρα τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν σε συγκεκριμένη ώρα, πέντε ημέρες πριν, ενώ έλαβε τιμητική πλακέτα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσ/νικης και Λέσβου, όπου το 2017 συνέβαλε ουσιαστικά στην πρόληψη καταστροφών και απώλειας ανθρώπινων ζωών από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, για τις οποίες εκείνος έγκαιρα ενημέρωσε! Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση! Από το Νοέμβριο του 2022 έχει αναλάβει αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

Ατρείδης Δημήτρης

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, κατοικώ και εργάζομαι στην Τούμπα και είμαι πατέρας δύο παιδιών.
Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Τούμπας και μετέπειτα σπούδασα Χειριστής Ιατρικών Συσκευών ως βοηθός ακτινολόγου.
Από το 1990 έως και σήμερα εργάζομαι ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο. Παράλληλα το ενδιαφέρον μου για την πολιτική διάσταση της οικονομίας με οδήγησε να ενταχθώ στο προπτυχιακό επίπεδο στο Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Διετέλεσα εκλεγμένο μέλος στο Σωματείο Εργαζομένων του Θεαγένειου νοσοκομείου, ενώ επί 3 συναπτά έτη ανέλαβα καθήκοντα προέδρου της ΔΑΚΕ.
Πέρα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα υπήρξα δραστήριο μέλος και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπέλλες με σκοπό την πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής των Σερρών.
Η πολιτική μου ενασχόληση ξεκίνησε το 2004 ως συνεργάτης για τρία συναπτά έτη σε γραφείο βουλευτή της Θεσσαλονίκης ενώ επί σειρά ετών υπήρξα στενός συνεργάτης ευρωβουλευτή. Το 2010 συμμετείχα για πρώτη φορά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον δήμο Θεσσαλονίκης.
Η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο καθώς και για άμεσες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μου αποτέλεσαν τα κίνητρά μου ώστε να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

Αυλογιάρη Φαίη

Περισσότερα

Marketing & Διαφήμιση. Η Φαίη Αυλογιάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing στο ΔΙΠΑΕ, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στο University of Portsmouth, ενώ πρόσφατα εγγράφηκε στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΙΠΑΕ με σκοπό την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο του Marketing και της Διαφήμισης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ανήκει στο δυναμικό του GrTimes.gr, ως υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος.

Βασιλόπουλος Κώστας

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1969 στην Κομοτηνή. Από την ηλικία των 2 ετών, ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου από το 1987, έχοντας παρουσία σε πλήθος εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και τον ηλεκτρονικό Τύπο, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Επί 12 χρόνια εργάστηκε στο γραφείο τύπου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως εκπρόσωπος Τύπου, ενώ είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, του ΠΣΑΤ και της AIPS (Διεθνής Ένωση Αθλητικού Τυπου).

Βολτσίδης Τριαντάφυλλος

Βούγιας Σπύρος

Περισσότερα

Ο Σπύρος Βούγιας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1952. Σπούδασε στο ΑΠΘ Τοπογράφος Μηχανικός και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Imperial College  του Λονδίνου, παίρνοντας το πτυχίο Masters στο Σχεδιασμό Μεταφορών, το 1976. Την επόμενη χρονιά απασχολήθηκε ως ερευνητής στο Imperial College και το 1980 διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του ΑΠΘ, στο οποίο εργάστηκε συνεχώς, επί 39 χρόνια μέχρι το 2019, όταν και αφυπηρέτησε ως τακτικός καθηγητής Συγκοινωνιακής Τεχνικής. Από το 1984 είναι διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Διετέλεσε  πρόεδρος στην Επιτροπή Πολιτισμού και Επικοινωνίας του ΑΠΘ, διευθυντής του Τομέα Συγκοινωνιών και Οργάνωσης και του Εργαστηρίου Συγκοινωνιακής Τεχνικής. Σήμερα, με απόφαση της Συγκλήτου, είναι Ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτών των 40 χρόνων συμμετείχε σε εκατοντάδες μελέτες και ερευνητικά προγράμματα, με βασικό αντικείμενο τον αστικό συγκοινωνιακό σχεδιασμό. Ειδικότερα, ασχολήθηκε από πολύ νωρίς με θέματα ήπιας κυκλοφορίας, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των μεταφορών, τον σχεδιασμό και την προώθηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης και την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων του οποίου διετέλεσε Αντιπρόεδρος για 4 συνεχόμενες θητείες. Παράλληλα, ενεπλάκη σταδιακά στην πολιτική, υπηρετώντας αρχικά την τοπική αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός σύμβουλος από το 1994-2006, ενώ ήταν και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 1998, το 2002 και το 2019.  Βουλευτής Επικρατείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2000-2004, υπηρέτησε ως Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης από το 2009-2012, ορίστηκε αρχικά Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη  και στη συνέχεια Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών. Σήμερα είναι και πάλι μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Έχει γράψει 4 βιβλία: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια πεταλούδα» (1998), «Περπατώντας ανάμεσα» (2006), την ποιητική συλλογή «Άδειες κερκίδες» (2008) και το βιβλίο «Μεταφορές και Περιβάλλον» των διδακτικών του διαλέξεων στο πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με δικά του λόγια,  είναι ένας «Δημόσιος επιστήμονας», ένας «επίμονος Συγκοινωνιολόγος».

Βούζιος Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο των επιχειρήσεων ως σύμβουλος. Εργάστηκα επί 30 έτη ως στέλεχος στις μεγαλύτερες Εταιρείες στη Φαρμακευτική αγορά. Απόφοιτος του Τμήματος Business Administration του North College . Μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στο Kingston University με Εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ. Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου « ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ» με στόχο την προστασία της Πανίδας & Χλωρίδας στον Ελλαδικό χώρο . Έχω σταθερή και ενεργή συμμετοχή στους αγώνες και τις εκδηλώσεις που αφορούν τα κοινωνικά ζητή-ματα και την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μου.

Βουλγαρίδου Δήμητρα

Περισσότερα

Λέγομαι Δήμητρα Βουλγαριδου. Σύζυγος, μητέρα και επιχειρηματίας. Στους τρεις ρόλους που έχω επιλέξει στη ζωή μου, αποφάσισα να προσθέσω ακόμα έναν: του ενεργού πολίτη. Γιατί έχω απογοητευτεί να συζητάω με συγγενείς και φίλους επί ώρες για τα αμέτρητα προβλήματα της πόλης μας. Γιατί θεωρώ πως μπορούν να υπάρξουν λύσεις, άμεσα, τουλάχιστον για τα απλά και αυτονόητα. Στην προσπάθεια μου αυτή αποφάσισα να συνταχθώ με τον Στέλιο Αγγελούδη . Γιατί ήταν ο μόνος που με έπεισε για τις ειλικρινείς του προθέσεις, το ήθος του, την εμπειρία του και το όραμα του. Μια πόλη για να ζεις και να ονειρεύεσαι, μια πόλη που θέλω να μεγαλώσει και να ζήσει το παιδί μου! Με ασφάλεια και με προοπτικές!

Γάκης Βασίλης

Περισσότερα

Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Ν.Ο.Ε του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές
σπουδές στο ίδιο τμήμα. Εργάζεται ως καθηγητής οικονομικών σε ινστιτούτα, κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης, σε φορείς επιμόρφωσης και ιδιωτικές σχολές. Είναι καταρτισμένος εκπαιδευτής ειδικών ομάδων πληθυσμού. Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης των Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (1997-2009) και σύμβουλος εκπαίδευσης σε ιδιωτική σχολή. Εισηγητής σε ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα Management-Marketing Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών, «Ειδικές Μορφές Τουριστικής Ανάπτυξης με έμφαση στο Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Τουρισμό», «Μάρκετινγκ Τεχνών», «Επικοινωνία & ΜΜΕ» κ.α. Έχει διδάξει σε επιμορφωτικά σεμινάρια της σχολής Δημόσιας Διοίκησης «Οργάνωση και Λειτουργία Δράσεων Πολιτισμού». Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης από το 1998 εκτός της περιόδου 2014-2019 όπου διετέλεσε μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Επανήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης το 2019 (πρώτος σε ψήφους), ενώ από το 2020 ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”. Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (2019-σήμερα). Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης (2006-2010), Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Π.Θ.Ε. (Δημοτική Τηλεόραση-Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης) 2001-2006. Η πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το 1986 όταν σε ηλικία μόλις 21 ετών εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος του Πρώτου Δημοτικού Διαμερίσματος. Ενώ από το 1990 έως το 1998 διετέλεσε Πρόεδρός του. Διετέλεσε σε θέσεις άμισθες και τιμητικές όπως: Πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΟΜΜΘ), από τον Φεβρουάριο του 2020 έως και τον Δεκέμβριο του 2022, παραιτούμενος από τη θέση, προκειμένου να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Τ.Ο.Σ. Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης (2005-2011), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (2006-2010) και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (2004-2007). Το 2009 έλαβε από την Ιταλική Δημοκρατία τον τίτλο του ιππότη (Cavaliere) ενώ έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις από συλλόγους και φορείς της πόλης.

Γαλιατσάτου Μάτα

Περισσότερα

Ελεύθερη Επαγγελματίας στο χώρο της διαφήμισης. Κοινοτική σύμβουλος στη Β΄ Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συντονίστρια επιτροπών αθλητισμού, νεολαίας, εθελοντισμού και μεταναστευτικού. Πρώην μέλος ΔΣ ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρώην αναπληρωματικό μέλος Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης. Δημιουργός σελίδας FB  Άτυπου Συλλόγου Κίνηση Πολιτών Ξηροκρήνης.

Γιακουστίδης Σπυρίδων-Αυγερινός

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη .
Αποφοίτησα από το Κολλέγιο Ανατόλια το 1989.
Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πάντοτε ο αθλητισμός ήταν και είναι η μεγάλη
μου αγάπη από τα παιδικά μου χρόνια.
Διετέλεσα προπονητής στην Αθλητική Ένωση Τυφλών «Πυρσός» στο ποδόσφαιρο τυφλών
και βοηθός προπονητή στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου Τυφλών στο Παγκόσμιο
Πρωτάθλημα 5χ5 στη Βραζιλία το 1998 όπως και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην
Πορτογαλία το 1999.
Για πολλά χρόνια πρόσφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε οργανώσεις για Άτομα με
Αναπηρία και κυρίως στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για Παιδιά με Σύνδρομο DOWN
Ελλάδας.
Είμαι Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής από το 2021
και ενεργός σκακιστής.
Εργάζομαι στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στη Διεύθυνση Αθλητισμού και Εθελοντισμού .
Υπηρέτησα τη θητεία μου στην Αεροπορία και απολύθηκα ως Έφεδρος Ανθυποσμηναγός .
Είμαι παντρεμένος με την Θεοδώρα Σιζοπούλου με την οποία αποκτήσαμε δύο υπέροχες
κόρες.

Γιαννακίδου Κυριακή

Περισσότερα

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής εργάσθηκε 33 χρόνια στην εκπαίδευση εκ των οποίων είκοσι χρόνια δίδαξε στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και δεκατρία στην Μέση Εκπαίδευση. Πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού. Πρωταθλήτρια Ελλάδας στον στίβο – Βαλκανιονίκης. Προπονήτρια στίβου στον ΠΑΟΚ, στον ΑΣ ΑΡΗ, στην Εθνική Ομάδα Στίβου και στην Εθνική Ομάδα Τεννις. Διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Θέρμης. Συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ. Πρώην αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Μέλισσα. Μέλος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης της ΧΑΝΘ, της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Γυναικών, της Αγροτικής Παιδικής Φωλιάς, του Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού, του Ολυμπιακού Μουσείου.

Γιαννούλης Γιάννης

Περισσότερα

Γεννήθηκα στο Τοροντο του Καναδά στις 5 Ιουνίου 1976 

 -Είμαι πατέρας 3 παιδιών του Νικόλα της Στελινας και της Μαρία. 

-Ζω στην Θεσσαλονίκη από τα 16 μου με μικρά διαστήματα σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού λόγω αθλητισμού.

-Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης 

-Διεθνής καλαθοσφαιριστής με την Εθνική Ελλαδος (10 χρόνια).

-Αγωνίστηκα για 9 χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου κατέκτησα τίτλους και μεγάλες επιτυχίες ,ενώ αγωνιστής και σε άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο το 2002 κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα! 

Ακόμη έπαιξα στους Άρη, Πανιώνιο, Δυναμό Κιέβου ,Σεβίλλη ,Μάλαγα.

Γιοσμάς Χαράλαμπος

Περισσότερα

Επιχειρηματίας/Γυμναστής. Γεννήθηκα το 1982 στην Θεσσαλονίκη. Τελείωσα γυμναστής στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Ασχολούμαι με το μπάσκετ από παιδική ηλικία έχοντας πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο μαθαίνοντας μου την ομαδικότητα και την καθημερινή προσπάθεια για να έρθει η επιτυχία. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια και σαν ιδιωτικός υπάλληλος αλλά και επιχειρηματικά.

Γκανάτσιος Κώστας

Περισσότερα

Ο Κωνσταντίνος Γκανάτσιος γεννήθηκε στο Λυκούδιον Ελασσόνας το 1959. Σπούδασε Ιατρική στο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και εξειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική. Από το 2000 είναι συνεργάτης Ορθοπεδικός χειρουργός στο τμήμα Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό Ορθοπαιδικό – Αθλητιατρικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μιλά Αγγλικά και Σέρβικα. Είναι έγγαμος με την Ιδ. Υπάλληλο Μερόπη Τσακίρη και πολύτεκνος. Η επιθυμία του για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτέλεσε το κίνητρο για την υποψηφιότητά του στην παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη.

Δασυγένη Μαριάννα

Περισσότερα

Δημοσιογράφος/Freelancer. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και είμαι 30 ετών. Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη και σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, γλώσσα και πολιτισμό Παρευξείνιων Χωρών. Συνέχισα τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία και στο Ant1 Medialab και μιλάω αγγλικά και ρώσικα. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και στην εξυπηρέτηση πελατών και τώρα ασχολούμαι με την δημοσιογραφία και αλλά και ως freelancer στα social media.Χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στη διάσωση αδέσποτων ζώων αλλά και στη διανομή βασικών αγαθών σε ευπαθείς ομάδες.

Δεληκωστίδης Σωτήριος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1964. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο φυσικής αγωγής του Βουκουρεστίου. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ξεκίνησα ως manager σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και αργότερα ασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα ανοίγοντας την δικιά μου επιχείρηση. Το 1995 διορίστηκα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και μετά από 3 χρόνια μετατάχθηκα στην δευτεροβάθμια . Το 1987 απέκτησα πτυχίο διαιτητή πετοσφαίρισης. Από το 2000 μέχρι και το 2020 διετέλεσα διεθνής διαιτητής. Από το 2020 εκτελώ χρέη κομισάριου σε εγχώριες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις . Από το 2016 είμαι Πρόεδρος των Διαιτητών Πετοσφαίρισης Βόρειας Ελλάδας. Επίσης από το 2021 είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας  του Beach Volley. 

Δημαρέλος Γιώργος

Περισσότερα

Συγκοινωνιολόγος. Ο Γιώργος Δημαρέλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός. Διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα κινητικότητας, Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού και Αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων. Επίσης, διετέλεσε μέλος των διοικητικών συμβουλίων του ΟΛΘ και του ΟΑΣΘ, και μέλος του ΔΣ του ΟΣΕΘ. Σήμερα εργάζεται ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νεάπολης Συκεών και ως σύμβουλος σε εταιρία ανάπτυξης λογισμικού έξυπνων πόλεων.
Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Διαμαντάκης Βασίλειος

Περισσότερα

Πολιτικός Μηχανικός. Πρ.  Δημοτικός Σύμβουλος με  την Δημαρχία του Γιάννη Μπουτάρη. Μέλος της Διοίκησης της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης (TV100, FM 100). Συμμετοχή σε Διοικήσεις Νομικών Προσώπων του Δήμου και όχι μόνο. Συνδικαλιστική Δράση στον χώρο των Μηχανικών ΤΕ.

Δικμπασάνης Σταμάτης

Περισσότερα

Μηχανικός αυτοματισμού PLC σε εταιρεία βιομηχανικής ψύξης. Πιστοποιημένος προγραμματιστής σε PLC (Προγραμματιστικοί Λογικοί Ελεγκτές) της Siemens. Μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο MSc Automation and Control στο πανεπιστήμιο Napier του Εδιμβούργου. Προπτυχιακές σπουδές σαν μηχανικός αυτοματισμού στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Άριστη γνώση αγγλικών με 10ετή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δογραματζιάν Μαρδυρός

Περισσότερα

Ιδιοκτήτης καταστήματος. Γεννήθηκα 31/07/1973 στην Θεσσαλονίκη απόφοιτος κολλεγίου ανατολια. Πτυχιούχος σχολής οικονομιών και νομικών επιστημών του ΑΠΘ. Πρόεδρος στο σύνδεσμο εμπόρων υφασμάτων και νεωτερισμών ν. Θεσσαλονίκης. Παντρεμένος από το 2005 με 2 παιδιά, διατηρώ εμπορικό κατάστημα κουρτίνων στο κέντρο Θεσσαλονίκης οδός Ιωνος Δραγουμη 25.

Ζαχαριάδης Λάζαρος

Περισσότερα

Ο Λάζαρος Ζαχαριάδης έμπειρος αυτοδιοικητικός ήταν ιδρυτικό μέλος της «Πρωτοβουλίας για την Θεσσαλονικη». Συμμετείχε από θέσεις ευθύνης στην διοίκηση επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη με σημαντικό έργο στην καθαριότητα της πόλης. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2003-2006, από το 2011 έως το 2019 και πρόεδρος σε όλων των ειδών τις δημοτικές επιχειρήσεις [ΔΕΠΘΕ(TV100, FM100,FM100,6 ) ΚΑΠΗ, ΚΕΤΑ]. Γεννημένος στην Κάτω Τούμπα. Διετέλεσε μεταξύ άλλων πρόεδρος των εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης, ειδικός γραμματέας στην ΕΔΟΘ και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ζέρβας Κώστας

Περισσότερα

Γεννήθηκα μεγάλωσα στην όμορφη Θεσσαλονίκη μάς είμαι Συνταξιούχος ΟΤΑ και διετέλεσα Πρόεδρος εργαζομένων Συνδέσμου ΟΤΑ ΚΜ Αντιπρόεδρος εξελικτικής και Μέλος ΔΣ ΠΟΕ ΟΤΑ, Μέλος ΔΣ ΑΔΕΔΥ Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου και Μέλος ΔΣ ΕΘΟΘ.

Ζήσης Νικόλαος

Ζιώγας Αθανάσιος

Περισσότερα

πηρετώ ως δικηγόρος την ορθή απονομή της δικαιοσύνης εδώ και 39 χρόνια. Συμμετέχω ενεργά στην πολιτική ζωή της πατρίδας μου από το 1977, αρχικά στο φοιτητικό κίνημα, και στη συνέχεια με αγώνες στην πολιτική, αυτοδιοικητική και κοινωνική ζωή του τόπου. Τη Θεσσαλονίκη από τα φοιτητικά μου χρόνια θεωρούσα πατρίδα μου και, τελικά, το 2007 μετεγκαταστάθηκα από τα Γρεβενά. Από το έτος 1998 έως το 2006 διετέλεσα Δήμαρχος στον Δήμο Γρεβενών επί 2 διαδοχικές εκλογικές θητείες. Με τη σύζυγό μου Γαλάτεια Χαντέ έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά, την Αρετή 30 ετών Αρχιτέκτονα Μηχανικό και τον Αλέξανδρο 28 ετών Δικηγόρο.

Θεοδωράκη Έφη

Περισσότερα

Η  Έφη  Θεοδωράκη  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης από το A.Π.Θ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στη Τέχνη στο Δίκαιο και Οικονομία και στη Διαχείριση Φιλοξενίας και Τουρισμού του ΔΙΠΑΕ. Εργάστηκε ως αρχαιολόγος, εκδότρια εφημερίδας και επιμελήθηκε την εκπομπή «Τέχνη και Πολιτισμός» στο ΤV 100. Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Π.Κ.Μ.. Μέλος στο Σωματείο φίλων μνημείων, Ν.Ο.Θ, Σύλλογος Αποφοίτων Α.Π.Θ., Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης κ.α.

Θεοδωρέλλη Μαρία

Περισσότερα

Παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών/life coacher. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη αλλά επέλεξε τη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για τις σπουδές της, αλλά και ως τόπο ζωής! Είναι έγγαμη με τον επιχειρηματία Νίκο Αρμάγο και έχουν ένα γιο τον Μάξιμο. Οι σπουδές της είναι στον τομέα του Marketing – ΤΕΙ (Εμπορίας & Διαφήμισης), στη Δημοσιογραφία – ΙΕΚ και στη Συμβουλευτική ζωής – Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Life Coaching). Παράλληλα με τις σπουδές της δούλευε σε διαφημιστικές εταιρείες. Μετά την ολοκλήρωσή τους, εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ως Sales Manager, Ho.Re.Ca Sales Manager και Key Account Manager (Arla Foods Hellas S.A ,Gallaher Hellas, Alfaparf Milano Professional). Στην πορεία, προέκυψε η πρόκληση της τηλεόρασης, όπου παρουσίαζε εκπομπές για την ΕΡΤ3 και τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία. Δραστηριοποιήθηκε ταυτόχρονα, στο χώρο των επιχειρήσεων με επιτυχία αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία. Έπειτα από μια περιπέτεια στην υγεία της, άνοιξε μπροστά της ο δρόμος της αυτογνωσίας. Το ενδιαφέρον της για τη μάθηση τρόπων θεραπείας σε ψυχή, νου και σώμα την οδήγησε στο νέο project που ετοιμάζει. Στις δεξιότητές της, ξεχωρίζει η ικανότητά της να εντοπίζει και να επιλύει θέματα, να οργανώνει, να συντονίζει και να υλοποιεί οποιοδήποτε έργο αναλάβει. Ευαισθητοποιημένη κοινωνικά, συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο όπου υπάρχει ανάγκη.

Καζάνης Μιχάλης

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1968 στην Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτης του 2ου Λυκείου Θεσσαλονίκης .Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών όπου αποφοίτησα το 1991. Στην συνέχεια έκανα μεταπτυχιακό στο Imperial College του Λονδίνου παίρνοντας το Master in Business Administration . Από το 1993 έως το 2005 ήμουν στέλεχος και μέτοχος της Βορειοελλαδικής Χρηματιστηριακής .Το 2005 αλλάζω επαγγελματική κατεύθυνση ιδρύοντας Κτηματομεσιτικό γραφείο για διαχείριση ακινήτων και Πρακτορείο Ασφαλίσεων , τα οποία διατηρώ έως και σήμερα. Από το 2008 είμαι μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης , και από το 2021 είμαι ταμίας του συλλόγου . Είμαι και μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος που εκπροσωπεί όλους τους 19 συλλόγους μεσιτών της Ελλάδας.

Καζαντζή Δανάη

Περισσότερα

Είμαι μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση. Έχω εργαστεί για χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ως αναπληρώτρια σε δημόσια σχολεία. Πλέον υπηρετώ μόνιμα στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών. Υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και της διαρκούς επιμόρφωσης. Την πενταετία 2014-2019 διετέλεσα Σύμβουλος στη Δ΄ Κοινότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και στα διοικητικά συμβούλια του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. Είμαι μητέρα τριών παιδιών και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου τρίτεκνων οικογενειών Τρίαινα. Η Θεσσαλονίκη οφείλει να αλλάξει την εικόνα της, πρώτα στα μικρά καθημερινά ζητήματα. Να μπορεί να αντιδρά γρήγορα, συστηματικά και κυρίως να ακούει τον πολίτη, να μην τον αγνοεί. Αν το καταφέρουμε στις γειτονιές θα το πετύχουμε σε ολόκληρη την πόλη.

Καζαντζίδης Παντελής

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη από τον Κώστα και την Στέλλα Καζαντζίδη, όπου μεγάλωσα και ζω ως σήμερα. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά 7 και 2 ετών. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Χαριλάου Θεσσαλονίκης και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), με ειδικότητα στην Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητισμού. Είμαι υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας. Κατά την περίοδο (2007-2008) εκλέχθηκα στο συμβούλιο νέων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Την περίοδο (2009-2010) εκλέχθηκα ως εκπρόσωπος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ στα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας. Στις βουλευτικές εκλογές το 2012 ήμουν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για 9 συναπτά έτη. Είμαι Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Δ.Σ του Ο.Α.ΣΘ, Μέλος του Φορέα Λαϊκών Αγορών της Π.Ε Θεσσαλονίκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ καθώς επίσης και Μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Καλαϊτζίδης  Σταύρος

Περισσότερα

Είναι Οικονομολόγος Λογιστής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του σημερινού «Πανεπιστημίου Μακεδονία» (Α.Β.Σ.Θ.).Διατηρεί γραφείο στην Τριανδρία και  εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και λογιστής στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εισηγητής επί πολλά έτη σε προγράμματα επιμόρφωσης ανέργων του Β’ Κ.Π.Σ στην μηχανογραφημένη λογιστική. Απόφοιτος του Λυκείου Τούμπας , μέλος  του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος κατά τα μαθητικά και στη συνέχεια  στα φοιτητικά του χρόνια. Έχει πολυετή πολιτική δραστηριοποίηση  κυρίως στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  και των επαγγελματικών οργανώσεων. Διετέλεσε οκτώ χρόνια (2002-2010)Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριανδρίας καθώς επίσης και  Αντιδήμαρχος Οικονομικού και Διοικητικού. Την περίοδο 2002-2006 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Τριανδρίας (Δ.ΕΠ.Α.Τ.) Επίσης διετέλεσε επί πολλά έτη πρόεδρος του Δ.Σ. του  Εμπορικού Συλλόγου Τριανδρίας και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο(2004-2009) Θεσσαλονίκης. Το 2019 εξελέγχει  δεύτερος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον Συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου, από την Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας. Μέλος 2019-2023 της Οικονομικής Επιτροπής και τριών ακόμη επιτροπών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι άτομο με ευρύτερη  δραστηριοποίηση σε πολλές κοινωνικές δράσεις ,αιμοδοσία  εθελοντισμό ,και πολιτιστικά κυρίως στην ποντιακή παράδοση. Συμμετέχει στους αγώνες της τοπικής αυτοδιοίκησης  από το 1986.Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Καλαϊτζίδης Σάββας

Περισσότερα

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ PADOVA ( ITALIA )

ΔΙΑΤΗΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ

ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟ Ι.Κ.Α. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ (ΚΕΠΑ)

ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚA

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ , ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ

Καλογήρου Χρυσόστομος

Περισσότερα

MSc ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Από το 1990 εργάσθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Σύμβουλος Ανάπτυξης. Από το 2000 είναι στέλεχος της ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΣΠΑ). Εργάσθηκε στην ΕΥΔ ΠΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ως χειριστής έργων Αστικής Ανάπτυξης, Υποδομών Υγείας, Ανάδειξης Αρχαιολογικών χώρων, Αναστηλωτικού προγράμματος «ΑΘΩΣ», Υποδομών Σύγχρονου Πολιτισμού. Την περίοδο 2011 – 2016 εργάσθηκε ως Σύμβουλος Συγχρηματοδοτούμενων Έργων στον Δήμο Θεσσαλονίκης και το 2016 – 2020 ως Διευθύνων Σύμβουλος στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Υπήρξε Συνεργάτης του ΑΠΘ σε θέματα Ανάπτυξης και Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ «CHORUS CLUSTER». Συμμετείχε σε πλήθος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Προγραμμάτων και Δικτύων και δραστηριοποιήθηκε στον Κοινωνικό Εθελοντισμό ως Ιδρυτής της ΜΚΟ ΟΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΑ για την Κοινωνική Κατοικία και το Δίκτυο Αναδόχων Γονέων και Εθελοντών.

Καμπουρίδου Κατερίνα

Περισσότερα

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Msc ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΕΔΔΕ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝ.ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

ΕΓΓΑΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Κάνουρας Αντ. Σπυρίδων

Περισσότερα

Ο Σπύρος Αντωνίου Κάνουρας γεννήθηκε το 1955. Έχει τρεις γιους. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει επαγγελματική εξειδίκευση στην ενέργεια, το περιβάλλον και την αειφορική ανάπτυξη. Εργάστηκε κατά το ένα τρίτο της επαγγελματικής του ζωής σε θέσεις ευθύνης στη βιομηχανία τροφίμων και στη συνέχεια, στην παροχή μελετητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και κυρίως προς οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Καραδημήτρης Παναγιώτης

Περισσότερα

Ερμηνευτής – Μουσικός, τ. Δικαστικός Υπάλληλος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κρυονέρι της Άνω Τούμπας. Φοίτησα στο 24ο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο Τούμπας. Σπούδασα Οργάνωση Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι.Θ. και Ελληνικό Πολιτισμό στο Εθνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Συνεργάστηκα με τον Ντίνο Χριστιανόπουλο 1985-1994, με την Ορχήστρα της ΕΡΤ3 1994-1997, με τον Μίκη Θεοδωράκη από το 1992 καθώς και με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης 1996 έως και σήμερα. Υπηρέτησα στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ως Γραμματέας 1996-2020. Ιδρυτικό μέλος του Μουσείου «Μίκης Θεοδωράκης» Ζάτουνα Αργκαδίας. Διετέλεσα Ειδικός Γραμματέας & Έφορος Πολιτισμού της Ε.Δ.Ο.Θ.

Κατσίκης Κώστας

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1969 αλλά μεγάλωσα και ζω στην Θεσσαλονίκη από το 1970. Τελείωσα το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο στην περιοχή του Τουρκικού Προξενείου. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ( ΤΕΦΑΑ ) του ΑΠΘ . Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το Handball , αρχικά σαν αθλητής της ΧΑΝΘ έως το 1993 και στη συνέχεια, από το 1995 σαν διαιτητής. Ήμουν διεθνής διαιτητής Handball από το 2003 ως το 2019 και από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας Handball. Από το 1997 εργάζομαι σε φαρμακευτική εταιρεία.

Κεσανλής Κώστας

Περισσότερα

Οικονομολόγος. Γεννήθηκα στη και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του ιστορικού 5ο λυκείου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος  πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Βachelor in Business Administration). Κάτοχος 2 μεταπτυχιακών (1. Μsc in Business Administration και 2. Μsc in Oil and Gas Management and Transportation). H επαγγελματική μου σταδιοδρομία εξελίσσεται σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη και τη διοίκηση δραστηριοτήτων στις διεθνείς αγορές (Εurope, Middle East, Africa). Ομιλώ την Γαλλική, Γερμανική και Αγγλική  γλώσσα.

Κίρλας Δημήτρης

Περισσότερα

είμαι ο Δημήτριος Κίρλας και είμαι 48 ετών. Γεννήθηκα στο Νικομηδινό Θεσσαλονίκης το 1975 και τα τελευταία είκοσι οχτώ χρόνια ζώ και εργάζομαι στην πόλη μας. Είμαι παντρεμένος με την Ιουλία Μπίνου, και έχουμε ένα γιό. Η αγάπη μου για την Πόλη στην οποία αναπνέω καθημερινά με έκανε να συστρατευτώ με τον Στέλιο Αγγελούδη τον οποίο θεωρώ ικανό για τον επόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, και την εξέλιξη αυτής.

Κοντούλης Φάνης

Περισσότερα

Επιχειρηματίας – Σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδικότητα: Στρατηγική Marketing και Management Τουριστικών Προορισμών. Bachelor’s Degree in Business Administration (Marketing) – American College of Thessaloniki. Σπουδές στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο πάνω στο Marketing με ειδικότητα: 1) Customer experience and brand loyalty. 2) Destination Marketing – Προώθηση τουριστικών προορισμών. Επαγγελματική Εμπειρία σαν Marketing manager επιχειρήσεων, σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Ιδιοκτήτης 5 διαφορετικών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, έως το 2015. Από το 2015 μέχρι σήμερα, εχω Marketing Agency με έδρα το Λονδίνο και γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Κοσμίδου Αναστασία (Νατάσα)

Περισσότερα

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πτυχίο Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών. Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση. Πιστοποιήσεις Πληροφορικής και Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 και C2. Στέλεχος στον Τομέα της Υγείας. Υπηρετεί συνολικά 27 έτη, εκ των οποίων 3 έτη ως Υποδιευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας και 7 έτη σε θέση Προϊσταμένης Τμήματος. Υπεύθυνη διαχείρισης του Ζωγραφείου Κληροδοτήματος στην Αθήνα. Υπήρξε εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών.

Κουλιούφας Άδωνις

Περισσότερα

Γεννημένος το 1972 στη Θεσσαλονίκη, απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Paris 1 Pantheon Sorbonne (Παρίσι 1 – Σορβόννη), Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Πρόεδρος του Συλλόγου αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής ΚΑΛΑΜΑΡΙ, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου αλληλεγγύης “ΚΑΛΑΘΑΚΙ” , μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εθελοντών ALBATROS, πρ. Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΚΑΔΙΘ (Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Δικηγόρων Θεσσαλονίκης).

Κυριλλίδου Φαίη

Περισσότερα

Σπουδάζοντας θέματα Διοίκησης Τουρισμού και αφού εργάστηκα αρχικά σε Τουριστικές Μονάδες της Πόλης Μας, ασχολήθηκα νωρίς με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα  ιδρύοντας δικό μου Γραφείο Γενικού Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη το οποίο διηύθυνα επί εικοσαετία.

Πιστεύοντας ότι με τη συλλογική προσπάθεια πετυχαίνουμε πολύ περισσότερους στόχους, δραστηριοποιήθηκα στο χώρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο οποίο συμμετείχα ως μέλος του Δ.Σ. από 2001-2011

Ως άνθρωπος της κοινωνικής προσφοράς και έχοντας κάνει πράξη τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Βοηθός Προσχολικής Αγωγής στο Δημόσιο ΙΕΚ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης ένα χώρο στον οποίο και φιλοδοξώ να δραστηριοποιηθώ το επόμενο διάστημα.

Ξεκινώντας με διάθεση προσφοράς στην Πόλη μου εντάχθηκα στην ομάδα του Στέλιου Αγγελούδη, ο οποίος έχει όραμα, συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία να διαχειριστεί τα σημαντικά θέματα της Πόλης μας με τόλμη και υπευθυνότητα.

Λαλιώτη Κατερίνα

Περισσότερα

Σύμβουλος Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Δίπλωμα Διετούς Μετεκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Γλωσσική και Πολιτισμική Παιδεία (Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ΑΠΘ), Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Σημειωτικής, Πολιτισμού και Επικοινωνίας και φοιτήτρια Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ (ΑΠΘ). Συγγραφέας, Επιμορφώτρια του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής,  Ελληνική εκπροσώπηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νεολαία», της Ευρωπαϊκής Ένωσης,. Μέλος Διεθνών και Τοπικών Επιστημονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Ενώσεων.  Μητέρα δύο αγοριών.

Λειψιστινού Θεοδώρα

Περισσότερα

Φιλόλογος- Συγγραφέας. Δημοτική σύμβουλος 2006- 2014 ( Δήμος Θεσσαλονίκης) Πρόεδρος Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου 2010-2014 Εργάζεται ως καθηγήτρια στην Κοζάνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Συγγράφει έργα ιστορικού και λαογραφικού περιεχομένου. Συστήνει την εθελοντική ομάδα Ελλήνιον για παιδιά υποβαθμισμένων περιοχών Λειτουργεί το Εργαστήρι λόγου στις φυλακές Διαβατών 2006-2019 και επιμελείται τέσσερες ποιητικές συλλογές. Ιδρύει και λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Λυκείου (2012-σήμερα) Δραστηριοποιείται στους Ρομά και στους Πομάκους της Θράκης και στη φυλή των Καλλάς με τους Έλληνες Εθελοντές Συμμετείχε ως αντιπρόεδρος στο ΔΣ της Βοϊακής Εστίας. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  ̈Μύριχος ̈ του χωριού της Πελεκάνος Κοζάνης. Διοργανώνει από το 2016 έως σήμερα τις Μέρες Γιορτών Βοϊου Πέλεκον.

Λιακόπουλος Στυλιανός

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Κ. Τούμπα Θεσ/νίκης. Σπούδασε Οικονομικά και εισήχθη ως Οικονομικός Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Υπήρξε Πρόεδρος στην Ε΄ Δημ. Κοινότητα, καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος της Πολιτικής Προστασίας του Δ. Θ. . Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δήμων, Κοινοτήτων και ΚΕΠ, Πρόεδρος των ΚΑΠΗ επί 6 συνεχόμενα έτη. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών ενισχύσεων και Πρόεδρος της επιτροπής μισθώσεων και εκμισθώσεων. Εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών το 2022.

Μάκιου Ειρήνη

Περισσότερα

Make up artist – Επιχειρηματιας 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε σπουδές  Γραμματέων-Διοίκησης αλλά την κέρδισε η τέχνη του μακιγιάζ την οποία σπουδασε σε Ελλάδα Γαλλία και Ιταλία.Εξειδικεύεται στο μακιγιάζ τηλεόρασης και κινηματογράφου.Με μακρά επαγγελματική εμπειρία σχεδόν στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ αναρίθμητων προσώπων σε δελτία ειδήσεων, εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές. Ξεχωρίζει η μακροχρόνια συνεργασία της με την ΕΡΤ3 από το 2002 εως και σήμερα . Οι συνεργασίες της επεκτείνονται και στον έντυπο τύπο. Έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ εκατοντάδων προσώπων που φωτογραφίζονται για τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας. Επίσης, αποτελεί την προσωπική μακιγιέζ σπουδαίων ονομάτων από το χώρο της τηλεόρασης, της πολιτικής, του θεάτρου, του τραγουδιού. 

Αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ενός ανθρώπου που μέσα στα χρόνια της κρίσης, τόλμησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ιδρύσει την πρώτη εταιρεία παροχής υπηρεσιών επαγγελματικού μακιγιάζ.Διατηρεί τον δικο της χώρο στην οδό Μητροπόλεως , το στούντιο «MAKIOU».

Αγαπά τις εθελοντικές δράσεις . Είναι ιδρυτικό μελος της λέσχης ΥΠΑΤΙΑΣ των lions , μέλος του συλλόγου  «φίλων νέας παραλίας», μέλος του Σ.Ε.Γ.Ε. και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καριανιωτων Θες/νίκης.

Μαναβής Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη! Σπούδασα Ιατρική  στο ΑΠΘ. Είμαι ορθοπαιδικός χειρουργός, επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός και στο Κέντρο αποκατάστασης Αρμονία! Από τα παιδικά μου χρόνια ασχολήθηκα με την κλασική  μουσική(φλάουτο και θεωρητικά)στο Κρατικό Ωδείο και με τον αθλητισμό ως αθλητής κολύμβησης στον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και χάντμπολ στον ΒΑΟ! Ήμουν μέλος της ιατρικής υπηρεσίας της ελληνικής ομάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος! Είμαι γιατρός των Εθνικών ομάδων Χάντμπολ και αρκετών σωματείων της Θεσσαλονίκης, εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ! Περήφανος  πατέρας της Κατερίνας και της Γεωργίας!

Μανδρίνος Αλέξανδρος

Περισσότερα

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες και διαθέτει επαγγελματική και επιστημονική εξειδίκευση στον Τουρισμό. Ολοκλήρωσε πριν ένα χρόνο το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Τουρισμός και τοπική Ανάπτυξη» του ΑΠΘ και είναι πλέον υπ. διδάκτορας στον τομέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο ΑΠΘ. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική» του ΠΑΜΑΚ. Από το 2014 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Ξενοδοχειακό κλάδο. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της νεολαίας καθώς συμμετέχει σε αντίστοιχους φορείς. Ως αθλητής, έχει πολλές διακρίσεις στο άθλημα της Ιππασίας και εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες. Τέλος, διαθέτει έντονο αίσθημα προσφοράς και εθελοντισμού. 

Μεταξόπουλος Θεόδωρος

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γ’ Δημοτικό Διαμέρισμα. Έχω δυο παιδιά, που φοιτούν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία 17 χρόνια, έως και σήμερα, στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.). Επίσης, δραστηριοποιούμαι και ως ελεύθερος επαγγελματίας στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Είμαι Πρόεδρος στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ., Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσ/νίκης και Χαλκιδικής, και εκπρόσωπος τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος.

Μήτος Δαμιανός

Περισσότερα

Επιχειρηματίας στο χώρο του αυτοκίνητου. Πρώην κοινοτικός σύμβουλος Τριανδρίας. Πρώην πρόεδρος επι σειρά ετών δημ.το δ. Προποντίδας Χαλκιδικής.

Μήττας Β. Μιχαήλ

Περισσότερα

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ (2011) και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ (2016) και κάτοχος αντίστοιχων μεταπτυχιακών Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Ανάλυσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Αγ. Σοφίας. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Ικτίνου) και σπούδασε στο Μακεδονικό και το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Έχει θητεύσει ως Πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων και Γραμματέας της Πνευματικής Εστίας Ποντίων Δικηγόρων “Ο Στράβων”. Ομιλεί Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Από το 2019 υποστηρίζει νομικά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Ελευθερίας κ.α.). Είναι μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών Ενισχύσεων του Δ. Θεσσαλονίκης και μέλος ΔΣ του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δ. Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο από το 2014, είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Μιζαρίδης Αναστάσιος

Περισσότερα

Πωλητής λαϊκών αγορών. Είμαι ο Αναστάσιος Μιζαρίδης κάτοικος Θεσσαλονίκης έγγαμος πατέρας δυο παιδιών έχω εργαστεί για πολλά χρονιά σαν πωλητής στην ΜΕΒΓΑΛ και τα τελευταία χρονιά από το 1996 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στο χώρο των λαϊκών αγορών.

Μονοπόρτης Σαράντης

Περισσότερα

Επιχειρηματίας. Γεννήθηκα το 1982 στη Θεσσαλονίκη και ζω μόνιμα στην Τριανδρία. Είμαι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2006 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τριανδρίας. Διετέλεσα: – Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Τριανδρίας (ΔΗΚΕΤ) – Μέλος του Δ.Σ. του Αθλητισμού Οργανισμού Δήμου Τριανδρίας (ΑΟΔΤ) – Mέλος στις Σχολικές Επιτροπές των σχολείων της Τριανδρίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Είμαι μέλος του ΔΣ ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Είμαι ιδιοκτήτης 3 εταιριών: – Entomecta (Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις) – Σκουπόξυλο (συνεργείο καθαρισμού) – Flowercity (κάθετοι κήποι, διατηρημένα φυτά, πράσινοι τοίχοι). 

Μπαλτζάκη Αικατερίνη (Κάτια)

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1963. Είμαι παντρεμένη με το Φώτη Σεφεριάδη Μηχανολόγο Μηχανικό και έχω μια κόρη. Υπηρετώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, και ως Διευθύντρια τα τελευταία 12 χρόνια στο 6 ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ στον ΕΥΚΛΕΙΔΗ και πρόσφατα στο 4 ο Γυμνάσιο Χαριλάου. Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ., Διδάκτορας του τμήματος Αρχιτεκτόνων της
Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου του Α.Π.ΚΥ. Ερευνητικά ενδιαφέροντα με σημείο αναφοράς την Αξιολόγηση της Ποιότητας στην Εκπαίδευση. Συμμετοχές σε συνέδρια, ημερίδες, αρθρογραφία και συγγραφή βιβλίων. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Επιστημόνων για την Προτυποποίηση και την Τυποποίηση. Μέλος της Γραμματείας της παράταξης της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών υπεύθυνη για την Κ. Μακεδονία (Π.Ε.Κ. πρώην ΠΑΣΚ) με θητείες ως εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Νικηφορίδης Πρόδρομος

Περισσότερα

Σπουδές: Ανώτατη Αρχιτεκτονική Σχολή Τουλούζης, Ανώτατη Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού. Μεταπτυχιακά: Ιστορία των Πολιτισμών, Πανεπιστήμιο Toulouse Le-Mirail. Πολεοδομία και Χωροταξία Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Έργα: Ανάπλαση Νέας Παραλίας (12 βραβεία και διακρίσεις παγκοσμίως), Νέο Κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.Κοινωνική Προσφορά: Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Αρχιτεκτονικών Θεμάτων ΤΕΕ, Πρόεδρος πέντε συνεδρίων για το δημόσιο χώρο, τα διατηρητέα και τα βιομηχανικά κτίρια. Πρόεδρος του συλλόγου Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας  (2012-2022).

Ξανθοπούλου Σοφία

Περισσότερα

Η Σοφία Ξανθοπούλου, γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το 2007. Αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2006. Κατέχει μεταπτυχιακό ειδίκευσης, MSc Urban Strategies , πάνω στην ερεύνα, ανάλυση και ανάπτυξη στρατηγικών για την οργάνωση και το σχεδιασμό πόλεων με βάση τις νέες τάσεις και καινοτομίες από το Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων Τεχνών στη Βιέννη (University of Applied Arts, Vienna).  Επιτέλεσε μέλος της μόνιμης επιτροπής Αρχιτεκτονικών θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ για την περίοδο 2010 – 2013. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της ομάδας Urban Transcripts, ένα διεθνές δίκτυο αρχιτεκτόνων, πολεοδόμων και άλλων επιστημόνων με κοινό ενδιαφέρον την πόλη και δράση τόσο σχεδιαστική όσο και ερευνητική. Υπήρξε πρόεδρος  του Πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωριτών Βοΐου «Η πρόοδος» από το 2015 – 2022.

Ξενιτόπουλος Βασίλειος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Κοζάνη και μεγάλωσα Θεσσαλονίκη. Τελείωσα το Β’ Λύκειο Χαριλάου. Σπούδασα σε ΤΕΙ Θεσσαλονίκης & Οικονομική – Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Αθήνα. Μετεκπαίδευση σε προγράμματα συστημάτων οικονομικής Διαχείρισης. Εργάστηκα ως υπάλληλος γραφείου σε πολλές επιχειρήσεις. Ως Διευθυντής Μεταπτυχιακού Οικονομικής Ψυχολογίας. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκα σε θέσεις και επιχειρήσεις ως υπεύθυνος Οικονομικών και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μέλος σε συλλόγους και ενεργό μέλος φοιτητών. Διοικητικά Συμβούλια φοιτητικών Συλλόγων Κ. Σ ΣΕΑΣΘ, Κ. Σ ΕΦΕΕ, ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Διοικούσα ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Οικονόμου Δημήτρης

Περισσότερα

Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι 44 ετών και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 2000 οπότε και ήρθε στην πόλη για σπουδές στον τουρισμό και το ΙΤ. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στους κλάδους του τουρισμού και της κινητής τηλεφωνίας ενώ η τρέχουσα εργασία του είναι υπεύθυνος του ΙΤ τμήματος εταιρείας κατασκευής ιατρικών εργαλείων και ενδοφακών. Υπήρξε αθλητής της χειροσφαίρισης επί σειρά ετών στις ομάδες του Φοίβου Συκεών, του Δία Πολίχνης και του ΠΑΟΚ. Όραμά του είναι να μεταμορφωθεί η Θεσσαλονίκη σε μια σύγχρονη πόλη για να ζεις, καθαρή, προσβάσιμη και επίκεντρο πολιτισμού και αθλητισμού στη Νότια Ευρώπη.

Παπαδόπουλος Δημήτριος

Περισσότερα

Ιατρός (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Αναισθησιολόγος /Επεμβατικός Αλγολόγος. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Fellow of Interventional Pain Practice (World Institute of Pain). Ιδρυτής του πρώτου στην Ελλάδα, Κέντρου Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου (Ιατρικό Διαβαλκανικό (2008). Καινοτόμος Επιχειρηματίας (Ψηφιακή Υγεία): Ιδρυτής HERMES HEALTHCARE LIMITED (Ηνωμένο Βασίλειο), Ιδρυτής HERMES HEALTHCARE GREECE (Θεσσαλονίκη), ELEVATE GREECE (Εθνικό Μητρώο Καινοτόμων Εταιρειών), Γενικός Διευθυντής HERMES HEALTHCARE. Διακεκριμένος Επαγγελματίας Καλαθοσφαιριστής (1985-2000): Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Αρχηγός), Α.Ε.Κ, Εθνική Ομάδα (> 100 συμμετοχές), Ασημένιο μετάλλιο Ευρωμπάσκετ 1989, Ζάγκρεμπ.

Παπαζαϊτης Παύλος

Περισσότερα

Είμαι νέος δικηγόρος Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στις αποζημιώσεις θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων συνεχίζοντας μια παράδοση 40ετιας της οικογένειας μου. Σπούδασα στην Κύπρο , Ήμουν μέλος του ΔΣ της επιτροπής ασκουμένων δικηγόρων το 2018 και υποψήφιος στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης το 2021. Ζω στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τούμπας όπου μεγάλωσα. 

Πατέλης Θεόφιλος

Περισσότερα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη με γονείς τον Μιχάλη και τη Μιράντα Πατέλη και μεγάλωσε στην περιοχή της Καμάρας. Σπουδάσε στη Νομική του ΑΠΘ όπου και υπήρξε σύμβουλος με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην ΕΦΕΕ. Το 1993 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή και το 1995 υπηρέτησε στα τεθωρακισμένα. Ασκεί τη μάχιμη δικηγορία ως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο έως και σήμερα. Από το 2000 έως το 2010 συμμετείχε σε διοικήσεις του Γ.Σ. Ηρακλής και της ΠΑΕ Ηρακλής κατέχοντας για 2 έτη τη θέση του α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την Ομάδα Δημιουργίας του Κ. Γκιουλέκα. Το 2014 ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Γ. Ιωαννίδη. Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γ. Ορφανό και στις αρχές του 2020 Πρόεδρος στα Κοιμητήρια του Ευόσμου (ΣΔΔΘ). Στις αρχές του 2022 διορίστηκε Πρόεδρος του Ιδρύματος Άγιος Στυλιανός, θέση από την οποία παραιτήθηκε την άνοιξη του 2023.

Πέγκος Κωνσταντίνος

Περισσότερα


Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1973. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στην περιοχή της Δόξας, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια κατοικώ με την οικογένεια μου στην περιοχή της Ανάληψης. Έχω σπουδάσει γραφικές τέχνες και από το 1995, αμέσως μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα σε διάφορες θέσεις ευθύνης φέροντας εις πέρας απαιτητικά projects για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του design, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της διαφήμισης και του real estate. Παράλληλα έχω παρακολουθήσει πολλά προγράμματα επιμόρφωσης στον τομέα της οικονομίας, του marketing και των social media. Μιλάω άπταιστα αγγλικά και γερμανικά.

Το 2013 δημιούργησα την ομάδα ”Active Thessaloniki” στο Facebook, με σκοπό την ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων της πόλης αλλά και την κατάθεση προτάσεων για την επίλυση τους. Σε όλο αυτό το διάστημα πετύχαμε πολλές ΄΄μικρές΄΄ νίκες ενώ το 2016 αποκτήσαμε την δική μας εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019.

Έχω διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 18ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.

Μετά από 15 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, έχω αποκτήσει την εμπειρία, την γνώση αλλά κυρίως την θέληση για να βοηθήσω στην βελτίωση της καθημερινότητας μας με προτάσεις και εφικτές λύσεις.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Πετρίδης Χρήστος

Πολίτου Αναστασία

Περισσότερα

Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Α’ Καρδιολογικής ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ. Γενικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Πολυετής θητείες ως εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Επιτροπή Υγιεινής κι Ασφάλειας κι εργασιακό σωματείο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ. Η κόρη 28 ετών, Παναγιώτα Σιόγκα (Φιλόλογος).

Πρίττας Σάκης

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1979, μεγάλωσα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Είμαι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με θητεία σε Ξάνθη, Ηρακλή, Άρη, Πανθρακικό και Καβάλα. Πλέον δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης και της παροχής υπηρεσιών.

Ρίμπας Στέλιος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στο Φάληρο απέναντι από το Γενι Τζαμί είμαι παντρεμένος και έχω ευτυχήσει να μεγαλώνω πέντε παιδιά ,τελείωσα την Παιδαγωγική Ακαδημία και μετά σπούδασα Οδοντοτεχνίτης αλλά τελικά με κέρδισαν τα καταστήματα εστίασης όπου και αυτό κάνω σήμερα επιχειρηματικά έχοντας δυο καταστήματα  με παγωτά στο κέντρο της πολης  . Έχω διατελέσει Πρόεδρος του τμήματος Χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ από το 1999 έως το 2004 , Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορείου Ελλάδος όπου και η γνωριμία μου με τον Στέλιο Αγγελουδη  , Πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματιών Κέντρου Θεσσαλονίκης Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Κοινοτικός Σύμβουλος της Α Κοινότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Μπουταρη. Είμαι ενεργός πολίτης καθημερινά αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα   με όλους εσάς και πιστεύω ότι  την επόμενη ημέρα της εκλογής του Στέλιου Αγγελουδη ως Δήμαρχου και της ομάδας μας  όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν με πολύ δουλειά προς το καλύτερο!!!

Ρουσάκη Ελένη

Περισσότερα

MSc διεθνολόγος.
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών-Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση. Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Σύγχρονος Δήμος.
Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.
Δημοτική Σύμβουλος.
Αντιπρόεδρος οικονομικής επιτροπής.
Αντιπρόεδρος επιτροπής ποιότητας ζωής.

Γενική Γραμματέας Δ.Σ. Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης. ΕΣΧΘ
Πρόεδρος Ενωση Γυναικών Ελλάδας-Θεσσαλονίκης. ΕΓΕ-Θεσσαλονίκης 
Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας.
Μέλος Επιτροπής Ισότητας Φύλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σαββίδης Αλέξανδρος

Περισσότερα

Υπάλληλος σε Φαρμακευτική Εταιρεία. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1964 εργάζομαι στο χώρο των φαρμακευτικών σκευασμάτων από το 1989 . Αθλητής και μέλος ΔΣ του Π.Α.Ο. Διοικητηρίου Διετέλεσα πρόεδρος 7 χρόνια της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας Από το 2021 μέλος του ΔΣ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Ιδρυτικό μέλος Συλλόγου Φίλων Πλατείας Διοικητηρίου με σκοπό την ανάπλαση της ιστορικής Πλατείας του Διοικητηρίου.

Σέκερι Στυλιανός

Περισσότερα

Οικονομικός Αναλυτής σε φαρμακευτική. Είμαι 28 ετών. Είμαι απόφοιτος της ΛΧ του ΠΑΜΑΚ κάτοχος 2 μεταπτυχιακών  και αυτή την περίοδο ολοκληρώνω το 3ο μεταπτυχιακό στις οικονομικές επιστήμες.  Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζομαι σε μια φαρμακευτική σαν οικονομικός αναλυτής. Τα προηγούμενα χρόνια έχω δουλέψει και σε άλλες εταιρίες σαν αναλυτής, όπως και έχω ολοκληρώσει την πρακτική άσκηση στο λογιστήριο του δήμου Θεσσαλονίκης  Ταυτόχρονα είμαι και αθλητής της κολύμβησης στα άτομα με αναπηρία ( βρίσκομαι σε αμαξίδιο).

Σιώπης Βίκτωρ

Περισσότερα

Σιώπης Βίκτωρ έχει πάνω από 39 χρόνια εμπειρία ως καθηγητής ΕΕΠ ειδικότητας τζούντο στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο και αφυπηρέτησε το 2022. Είναι πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης , πρωταθλητής Κόσμου στο Judo, κατέχοντας 6 dan στο Judo και 4 dan στο Ju Jitsu. Όντας δραστήριος και στον επιχειρηματικό τομέα, παράλληλα με την ακαδημαϊκή του καριέρα, υπήρξε εργολάβος-κατασκευαστής οικοδομών, διευθύνων σε επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας δερμάτινων ενδυμάτων ”VITTORIO ITALIA A.E.”, ενώ ανέλαβε και τη διαχείριση οικογενειακού πρακτορείου ΟΠΑΠ. Τέλος, έχοντας πάντα ενεργή συμμετοχή στα κοινά, υπήρξε μέλος Δ.Σ. του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ, πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδος της Ομοσπονδίας Τζούντο, καθώς και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας JUDO (Ε.Ο.Φ.Τ).

Σιώχου Ματίνα (Σταματία)

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασα στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών <<Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών>> του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ΠΑΜΑΚ , καθώς και πτυχίου της γερμανικής γλώσσας. Μιλάω γερμανικά και αγγλικά. Είμαι μητέρα ενός αγοριού 7 ετών. Από το 1996 ζω στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης και συγκεκριμένα με τη διάθεση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων. Από το 2011 είμαι μέλος ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχα ως μέλος της επιτροπής τουρισμού καθώς και της επιτροπής παρακολούθησης ασφαλιστικής και τραπεζικής αγοράς. Από το 2018 έως και το 2023 διετέλεσα πρόεδρος της επιτροπής εργασιακών, νομικών , ασφαλιστικών και τραπεζικών θεμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καθώς και μέλος ΔΣ του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Στέλιου Αγγελούδη να συμμετέχω στην ¨ Ομάδα για τη ¨Θεσσαλονίκη¨, γιατί εισέπραξα την διάθεση, την όρεξη και το << πείσμα>> να προσπαθήσουμε για μια πόλη πράσινη, ανθρώπινη , καθαρή, σύγχρονη και ευρωπαϊκή! Την πόλη που μας αξίζει!

Σκαμπαρδώνη Σοφία

Περισσότερα

Η Σοφία Σκαμπαρδώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη  Εργάζεται ως τακτική υπάλληλος στην ΕΡΤ 3 στην Διεύθυνση Παραγωγής Προγράμματος. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος δ.σ.  της ΠΟΣΠΕΡΤ και της Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία καθ’ ό,τι και η ίδια πριν τέσσερα χρόνια υπέστη παραλυσία στα άκρα. Οραματίζεται μια πόλη φιλική ως προς την προσβασιμότητα για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις. Είναι μητέρα του Χρήστου 21 ετών και της Νάνσυ 18 ετών.

Σκοτίδας Σπύρος

Περισσότερα

Ο Σπύρος Σκοτίδας είναι 61 ετών, πατέρας δύο παιδιών. Είναι Γενικός Διευθυντής Φορέα Διαχείρισης ΕΣΠΑ (ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ) που απασχολεί 130 στελέχη και έχει διαχειριστεί επιχορηγούμενα έργα προϋπολογισμού πάνω από 4 δις €. Έχει πτυχίο Φυσικής από το Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) από το Kingston University of London. Αιρετό μέλος του Δ.Σ. της Χ.Α.Ν.Θ. στην οποία έχει διατελέσει Β’ Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Σκούτας Δημήτριος

Περισσότερα

Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Υπεύθυνος Παθολογικού Τομέα στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Αναγέννηση» .Εκπαιδευτής σε μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΚΠΑ και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με γνωστικό αντικείμενο τον ΣΔ. Αναπληρωματικό μέλος του Ανωτάτου Υγειονομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΑΥΣ) από 6/2022. Διετέλεσε επί 11 έτη Ιατρός Παθολόγος στο Κεντρικό Πολυιατρείο ΙΚΑ Θεσσαλονίκης (2003-2014). Πρόεδρος  στην  ΕΛΕΜΕΔ (Ελληνική Εταιρεια Μελέτης και Εκπαιδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη) πρωην ΔΕΒΕ.

Σουρβίνος Γιώργος

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου με τις οικογένειές τους. Είμαι Υποστράτηγος (ε.α.) ΕΛ.ΑΣ., πτυχιούχος  Νομικής σχολής Α.Π.Θ. και Ειδικός πραγματογνώμων – Ερευνητής τροχαίων ατυχημάτων. Υπηρέτησα στην Ελληνική Αστυνομία επί 34 συναπτά έτη, όλα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε διοικητικές θέσεις, σε διάφορες υπηρεσίες της πόλης μεταξύ των οποίων ενδεικτικά: στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας και τελευταία ως Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 

Σπανούδης Γρηγόρης

Περισσότερα

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Προπονητής Αθλητών με Αναπηρία  με συμμετοχή σε 6(έξι) Ολυμπιακές διοργανώσεις (2000-2021).

Διεθνής Διαιτητής Υδατοσφαίρισης από το 2008 έως και σήμερα .

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Εκπρόσωπος των Προπονητών Παραολυμπιακών Αθλημάτων στο Δ.Σ. της ΕΑΟΜ Αμεα.

Παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών.

Σταμάτης Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σταμάτης. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο κέντρο της πόλης ως οπτικός 3ης γενιάς. Είμαι ταμίας στον σύλλογο οπτικών και μέλος της ομοσπονδίας. Το όραμα μου για την πόλη είναι να γίνει πόλη προοδευτική, καθαρή και πράσινη και το κυριότερο εύκολα προσβάσιμο το κέντρο της.

Τελιορίδου Νικολέτα

Περισσότερα

Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας. Γεννήθηκα στη Γερμανία αλλά μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη όπου ζω και δραστηριοποιούμαι σαν Καθηγήτρια Αγγλικής. Επίσης, πραγματοποίησα σπουδές στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάω Γαλλικά, Σέρβικα και Αλβανικά. Είμαι Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. Νεαπόλεως -Συκεών. Επίσης είμαι μέλος του Δ.Σ του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών. Επιπλέον, είμαι μέλος του Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατάρτισης κι Εκπαίδευσης του ΕΕΘ. Τέλος, εκπροσωπώ το ΕΕΘ στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης.Συστρατεύομαι  με τον Στέλιο Αγγελούδη για να σταματήσω να αναρωτιέμαι που πήγε στ’ αλήθεια αυτή η πόλη, η πόλη μου, κι επιλέγω να γίνω μέλος της ομάδας που θα την κάνει πρωταγωνίστρια ξανά.

Τέλλης Νικόλαος

Περισσότερα

Καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ. – Δικηγόρος. Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας δύο παιδιά, το Δημήτρη (27) και την Εύα (24). Απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου, πτυχιούχος Νομικής Σχολής ΑΠΘ, διδάκτορας Νομικής Αμβούργου. Συγγραφέας  νομικών βιβλίων και μελετών, με συμμετοχή σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια. Διετέλεσε πρόεδρος στην ΕΡΤ, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μέλος στο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές.

Τζελέπης Σπύρος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1987 στις Σέρρες και από το 2006 ζω και δραστηριοποιούμαι στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Εφαρμοσμένη Πληροφορική και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα της Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επαγγελματικά εργάζομαι στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης ως στέλεχος ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ παράλληλα δημιουργώ σεμινάρια εκπαίδευσης και προετοιμασίας νεοεισερχομένων επαγγελματιών στον κλάδο της ασφάλισης. Διετέλεσα εκπρόσωπος των φοιτητών την περίοδο 2007-2009 στην Γενική Συνέλευση του τμήματος Εφ. Πληροφορικής και ταυτόχρονα συμμετείχα στο Γραφείο Σχολής ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Μακεδονίας 2007-2010. Από το 2021 έως Σήμερα, ως εκλεγμένος μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, μου έχει ανατεθεί ο τομέας του Πολιτικού Σχεδιασμού. Η ενεργή μου συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητάς μας στον Δήμο Θεσσαλονίκη, αποτελεί προτεραιότητα μου ώστε να δημιουργήσουμε μία πόλη καθαρή, λειτουργική, που θέλεις να ζεις!

Τζελέπης Χρήστος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1960 στα Παλιάμπελα Πιερίας. Είμαι διπλωματούχος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Εργάζομαι τα τελευταία 36 χρόνια στο Ιπποκράτειο Γ. Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αρχικά ως Τεχνολόγος Τροφίμων του Τμήματος Διατροφής και έπειτα ως Προϊστάμενος αυτού. Επί σειρά ετών διατελώ πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Είμαι ενεργό / εκλεγμένο συνδικαλιστικό στέλεχος του Τομέα Υγείας (Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν) αλλά και της Δημόσιας Διοίκησης (Α.Δ.Ε.Δ.Υ).

Τικταπανίδου Ελπίδα

Περισσότερα

Ονομάζομαι Ελπίδα Τικταπανίδου. Ζω και δραστηριοποιούμαι στην θεσσαλονίκη και είμαι μητέρα δύο αγοριών. Σπούδασα στο ΠΑ.ΜΑΚ. Οργάνωση και Διοίκηση Επιχ/σεων (Business Administration) και πρόσφατα ολοκλήρωσα τις Μεταπτυχιακές Σπουδές μου στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΠΑ.ΜΑΚ. Από το 2005 εργάζομαι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως διοικητικός υπάλληλος. Από το 1994 υπήρξα επαγγελματίας αθλήτρια στο βόλεϊ και ήμουν μέλος της Εθνικής ομάδας έως και το 2005, έχοντας  συγκεντρώσει πληθώρα πρωταθλημάτων και διακρίσεων. 

Όραμά μου είναι να δραστηριοποιηθώ στον τομέα του αθλητισμού της πόλης μας, συμβάλλοντας στην αύξηση και στην βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, ώστε να ασχοληθούν όλο και περισσότεροι πολίτες και κυρίως παιδιά με τον αθλητισμό. 

Τόττης Θεόδωρος

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Κλεισούρα Καστοριάς. 

Έχω σπουδάσει μηχανικός αεροσκαφών.

Εργάζομαι με επιτυχία για παραπάνω από 39 χρόνια στον χώρο του εμπορίου, αρχικά ως ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes benz και πλέον μεταβαίνοντας στην πράσινη ενέργεια , ώς ιδιοκτήτης επιχείρησης με αντικείμενο τους φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. 

Είμαι παντρεμένος με την Θεοφανώ Παγιάντζα εργοθεραπεύτρια παιδιατρικής αναπτυξιακής και έχουμε 2 παιδιά, την Εμμανουέλα πτυχιούχο πολιτικών επιστημών και τον Στέφανο πτυχιούχο παιδαγωγικής Ακαδημίας. 

Ζω εδώ και 40 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να αφουγκράζομαι την καθημερινότητα των πολιτών της. 

Στις εκλογές του Οκτωβρίου συντάσσομαι με την ΟΜΑΔΑ του Στέλιου Αγγελούδη γιατί πιστεύω πως το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει στους πολίτες και όχι στα κόμματα. 

Τουνουσίδου Παναγιώτα

Περισσότερα

Στέλεχος στο Τμήμα Προμηθειών & Επενδύσεων της ΟΛΘ ΑΕ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Στατιστική και αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του Kingston Upon Thames το 2000, αποκτώντας πτυχίο Στατιστικής και Business Management και στη συνέχεια από το πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury το 2001, με μεταπτυχιακό στην Επιχειρησιακή Έρευνα (Msc Operational Research και Management). Εργάστηκα στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού, ως υπεύθυνη έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα που ανέπτυξε και ολοκλήρωσε ένα κέντρο για άτομα με αναπηρίες. Εργάστηκα εθελοντικά σε δράσεις πολιτισμού μέσω ερασιτεχνικών θεατρικών δρώμενων. Σήμερα εργάζομαι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδιά, τον Γιάννη και την Χριστίνα.

Τουρσουνίδης Γεώργιος

Περισσότερα

Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής από το 1984 – 2000 με την  ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., 1η Εθνική Κατηγορία.  Μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Νέων από το 1984 έως το 1986 και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών από το 1988 έως το 1994. Μέλος της Ομάδας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που δραστηριοποιείται σε κοινωνικές αθλητικές δράσεις και αγώνες. Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA B  και ΝΕΩΝ – UEAF B, απο το 2020. Εθελοντής και Ομιλητής σε Δράσεις Αθλητισμού και Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε Ευρωπαϊκές Δράσεις ERASMUS Plus + Sports.

Τσαραμπουλίδης Παναγιώτης

Περισσότερα

Προέδρος ινστιτούτου εργασίας ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης ΙΝ.Ε./ΓΣΕΕ. Σήμερα είναι: Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Διετέλεσε: Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
ΕΚΘ 2010-2019, Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ 2003-2020, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΙΚΑ ΕΤΑΜ 2009-2016, Πρόεδρος Σωματείου ΕΛ.ΤΑ. Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΛ.ΤΑ. (Π.Ο.Σ.Τ.), Μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θεσ/νίκης και συντονιστής του γραφείου συνδικαλισμού, Πρόεδρος του πολιτιστικού καλλιτεχνικού συλλόγου ‘’Εταιρία Θεάτρου Γ.Κ. Φωτιάδης’’, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ωραιοκάστρου, Μέλος Δ.Σ. ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Εταιρεία Παροχής Αερίου

Τσέτης Σάκης

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιούμαι ως επί το πλείστον στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Η πραγματική εικόνα της πόλης που βιώνω καθημερινά στους δρόμους με πληγώνει και πρέπει να λήξει ως γεγονός. Συστρατεύθηκα με τον Στέλιο Αγγελούδη, γιατί από την πρώτη κουβέντα μας,με έπεισε ότι έχει σχέδιο, όραμα και μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών-υποψηφίων που μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο της ανάταξης της πόλης που όλοι αγαπάμε.

Τσιαπακίδης Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1960, και από το 1963 κατοικώ στην Τούμπα. Υπηρέτησα στην Ελληνική Αστυνομία 30 έτη με έντονη παρουσία στα Συνδικαλιστικά και Συλλογικά όργανα του χώρου. Δραστήριο και ενεργό μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων και Αθλητικών. Υπήρξα αθλητής στην Αναγέννηση (ΜΠΆΣΚΕΤ) και Προοδευτική Τούμπας (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ), και στην συνέχεια μέλος του Δ.Σ. Διετέλεσα Πρόεδρος της Δ’ Κοινότητας (Τούμπα) 2014-2019, με χαρακτηριστικό γεγονός την καθιέρωση με απόφαση της ΔΟΕ το 2016 την Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας με τιμές αρχηγού κράτους- Παγκόσμια Πρώτη για Συνοικία, και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Κοινοτικός Σύμβουλος 2019-σήμερα, όπου συντοπίτες με τίμησαν με την ψήφο τους. Μέλος του Δ.Σ Κ.Α.Π.Η 2010-2014. Εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πενταμελή Διοικούσα του Κλειστού Γυμναστηρίου Μ.Ε.Ν.Τ. 2014-2019 ΚΑΙ 2022-σήμερα. Εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης στον ΟΛΘ 2018-2019. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός 2019-2023. Παντρεμένος με την Αικατερίνη Ακρίτα και πατέρας τριών παιδιών.

Τσούλιας Στέλιος

Περισσότερα

Ηλεκτρονικός-Τεχνολόγος Βιοϊατρικής. Γεννήθηκα και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Θεσ/νίκης. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων 3ης & 4ης ΔΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης. Γενικός Σύμβουλος ΕΔΟΘ/Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ
Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Ε΄Διαμερίσματος. Μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΟΠΟΤΤΕ
Μέλος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου. Διετέλεσα: Αναπλ. Πρόεδρος Ε΄Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης, Μέλος Δ.Σ. σε ΝΠΔΔ του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΟΒΡΕΠΟΜ, ΚΑΠΗ, ΔΕΠ, Δημοτικό Ωδείο κ.ά.).

Φαντίδου Δήμητρα

Περισσότερα

Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νεολαίας και Ενίσχυσης των Πολιτικών Νεολαίας. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες, αποφοιτώντας από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ολοκλήρωσα Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση (ΜPA), ενώ συνεχίζω ως Υποψήφια Διδάκτωρ, στον Τομέα των Δημοσίων Οικονομικών. Εργάζομαι ως Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ενίσχυσης των Πολιτικών Νεολαίας. Ασχολούμαι με το Συνδικαλισμό από τα φοιτητικά μου χρόνια, ως ενεργό μέλος της Σπουδάζουσας, σαν εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Αντιπρόσωπος για τη ΓΣΕΕ, εκπροσωπώντας την ΠΑΣΚΕ και σαν το νεότερο εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Φασφαλής Νικόλαος

Περισσότερα

Αιρετός εκπρόσωπος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Υπουργείο Παιδείας (Κ.Υ.Σ.Π.Ε). Αντιπρόεδρος της Ένωσης των Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Ε.Δ.Ο.Θ). Υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση απο τη θέση του Δασκάλου μονοθεσίου Σχολείου μέχρι αυτή του Διευθυντή σε Σχολεία της πόλης μας. Υπηρετεί αδιάκοπα το συνδικαλιστικό κίνημα από την ημέρα του διορισμού του μέχρι σήμερα. Εκλέχτηκε και υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και από τις θέσεις ευθύνης του Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου. Αποδέχτηκε την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη να συστρατευτεί μαζί του, την οποία θεώρησε τιμητική και ταυτόχρονα μια νέα πρόκληση για συνεισφορά στο όραμα για μια Θεσσαλονίκη που θέλουμε και αξίζει στους συμπολίτες μας!

Χατζηαντωνίου Δάφνη

Περισσότερα

Είμαι Πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. με ΜΑ στις «Επιστήμες της Γλώσσας & της Επικοινωνίας». Έχω εργαστεί στις 3 Αναπτυξιακές Εταιρίες της Τ.Α. του Νομού αλλά και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από τις θέσεις της Προϊσταμένης Ανθρωπίνων Πόρων, Διευθύντριας Κατάρτισης, Συντονίστριας Εθνικών, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και της ισότητας των φύλων, της απασχόλησης. Μέλος της Ομάδας Έργου του Δ. Θεσσαλονίκης, για την οργάνωση, τον συντονισμό και την υλοποίηση δράσεων συμπερίληψης  προσφύγων και μεταναστών. Μέλος του Ελληνικού Ε.Σ. και Γραμματέας των Λέσχης LIONS «Υπατία». Ερασιτεχνικά ασχολούμαι με το θέατρο.

Χατζηεμμανουήλ Μάρνη

Περισσότερα

Δημοσιογράφος. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μου. Γνωρίζω την ιστορία, τον πολιτισμό, την ανθρωπογεωγραφία, τα προβλήματά της. Τα κατέγραψα ως πολίτης, ως άνθρωπος που νοιάζεται για τα κοινά, ως Δημοσιογράφος. Είμαι Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ, Διδάκτορας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Τιμήθηκα: Δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση (2005), Εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» (Πρόσωπα, 2006) Ευρωπαϊκή διάκριση (2013), Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (2023) Εξέδωσα πέντε βιβλία.

Χατζηθεόκλητος Ευθύμιος (Μάκης)

Περισσότερα

Είναι απόφοιτος του Α΄ Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ και είναι Διδάκτωρ στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

 Μετά την απόκτηση της ειδικότητας της Χειρουργικής στην Αθήνα, μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία, Γερμανία και Ελβετία.

 Υπηρέτησε ως επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ΓΝΘ και στο Παπαγεωργίου ΓΝΘ.

 Το 2003 ανέλαβε τη Διεύθυνση του χειρουργικού τμήματος του Νοσοκομείου Αγ.Δημήτριος.

Από το 2014 δραστηριοποιείται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό ως Διευθυντής της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής και υπεύθυνος της Μονάδας Παγκρέατος.

 Διετέλεσε πρόεδρος της Χειρουργικής εταιρείας Βορείου Ελλάδος και της Ελληνικής  Χειρουργικής Εταιρείας Πεπτικού.

Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Β. Ελλάδος.

Μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Χατζησταύρου Ζαφείρης

Περισσότερα

Γεννημένος τον Αύγουστο του 1971 στο Φάληρο Θεσσαλονίκης απο θεσσαλονικεις γονείς και μεγαλωμένος στη Χαριλαου.

Επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών ραπτομηχανων από το 1993 με παράλληλη ενασχόληση την τελευταία 15ετια στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. 

Φιλόζωος, έχοντας προχωρήσει σε δωρεάν παραχώρηση οικοπέδου στην περιοχή του νέου Ρυσίου σε φιλοζωικη, ως καταφύγιο αδέσποτων σκύλων της περιοχής αεροδρομίου

Χατζίκος Γιώργος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1969. Είμαι 53 ετών, πατέρας τριών (3) παιδιών και υπηρετώ στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2012 ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΕΑΥΘ. Είμαι μέλος σε συλλόγους και φορείς της πόλης και έχω συμμετάσχει και  συνδιοργανώσει εθελοντικά δράσεις για φιλανθρωπικό σκοπό, για τον αθλητισμό και για την ενημέρωση των πολιτών, όπως η βία στους εφήβους, τα άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) και ο ρατσισμός. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την ομάδα του Στέλιου Αγγελούδη γιατί η αυτοδιοίκηση δεν έχει «χρώμα», υπάρχει η διάθεση για βελτίωση στη ζωή των πολιτών της Θεσσαλονίκης και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Χρήστου Άννα

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, στην ενορία της Παναγ. Φανερωμένης όπου και συνεχίζω να κατοικώ. Έχω ένα γιο τον οποίο μεγάλωσα μόνη μου από την ηλικία των 3 ετών, λόγω θανάτου του συζύγου μου. Ασχολήθηκα με την Καλαθοσφαίριση από το 1978, ως Αθλήτρια, Διεθνής Κριτής, Διαιτητής και Προπονήτρια με δίπλωμα Α΄ Κατηγορίας της Γ.Γ.Α. Από το 1989 εργάζομαι ως γραμματέας Διοίκησης στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης _ Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς που εξελίσσονται ραγδαία σε ακόμη δυσκολότερους. Δεν αρκεί πια η κλασική διαχείριση των προβλημάτων που απλώς τα ‘’αφήνει για αργότερα’’, τα κρύβει και εν τέλει τα διογκώνει. Η ανέξοδη και αδιέξοδη κριτική λαθών και αδυναμιών της διοίκησης δεν είναι αρκετή.

Έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά σε μια προσπάθεια μαζί με ανθρώπους στους οποίους πιστεύω, με σκοπό μας να εντοπίσουμε αδυναμίες και να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας, ώστε με την συμπαράστασή τους να βρούμε την δύναμη να αλλάξουμε την πόλη μας, προκειμένου να γίνει καθαρή, έξυπνη, βιώσιμη και φιλική προς όλους τους ανθρώπους, προς στα ζώα, πράσινη και προσαρμοστική στην κάθε καινούρια πρόκληση.

Ελπίζω με την ψήφο σας και τη βοήθειά σας να μπορέσουμε ΜΑΖΙ να ετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.

Χριστοδουλίδης Θωμάς

Περισσότερα

Γεννήθηκε το 1961 στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος Γερμανικής Σχολής, πτυχιούχος γερμανικής φιλολογίας. Έφεδρος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, και παντρεμένος , πατέρας μιας  κόρης. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά. Επί 10 χρόνια ήταν μέλος στο Δ.Σ του συλλόγου Ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Β. Ελλάδος και διετέλεσε δυο θητείες αντιπρόεδρος στην ομοσπονδία ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Ελλάδος. Από το 1987 μέχρι το 2007 ήταν ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και παράλληλα δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στο τομέα των παιδικών παιχνιδιών και διατηρεί κατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ψάλτου Βασιλική

Περισσότερα

Τραπεζικός: Πολυετής εμπειρία ως τραπεζικός στις ΗΠΑ (Stamford Savings Bank – Bank of Darien CT) και στην Ελλάδα (Barclays Bank PLC –Τράπεζα Πειραιώς). Καθηγήτρια Σχολής Γραμματέων (Anatolia College). Ατομική Επιχείρηση (καταστήματα λιανικής διάθεσης οινοπνευματωδών ποτών). Σύμβουλος Ακινήτων

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Α

Αβδελλάς Χρήστος

Περισσότερα

Πολιτικός επιστήμων – Σύμβουλος Ευρωπαϊκών πολιτικών & στέλεχος διαχείρισης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (EU Project Manager). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ με εξειδίκευση στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση. Έζησε και εργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια στις Βρυξέλλες. Ξεκίνησε την καριέρα του στο οικονομικό ινστιτούτο Bruegel και στην ερευνητική υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έχει αναλάβει την εκπροσώπηση Ελληνικών δήμων και περιφερειών στις Βρυξέλλες, έχει εργαστεί για την Ένωση Ευρωπαίων Φεντεραλιστών και ως ανώτατος σύμβουλος Ευρωπαϊκών πολιτικών στον ιδιωτικό τομέα . Πριν την οριστική επιστροφή του στην Ελλάδα, ήταν υπεύθυνος εμπορικών και οικονομικών υποθέσεων (Trade and Economic Affairs Manager) στην Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Ζάχαρης. Σήμερα εργάζεται ως στέλεχος διαχείρισης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Τοσίδου, υπεύθυνη διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, και έχει δύο παιδιά, την Έφη και τον Στέφανο.

Ακριβάκη Άννα (Άννυ)

Περισσότερα

Γέννημα θρέμμα και μόνιμη κάτοικος του κέντρου της Θεσσαλονίκης από παιδί. Απόφοιτος του 42ου Δημοτικού Σχολείου και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Συγχρόνως στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό (κολύμβηση στον ΠΑΟΚ και στίβο στον ΑΡΗ). Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου στο Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 1997. Γνωρίζω πολύ καλά και κάνω μεταφράσεις απο την Αγγλική, Ισπανική και Γερμανική γλώσσα. Επίσης ασχολούμαι με την επιμέλεια και διόρθωση λογοτεχνικών και επιστημονικών κειμένων έχοντας λαβει την αντίστοιχη εκπαίδευση και πιστοποίηση. Τέλος, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στις διεθνείς διαπραγματεύσεις στο Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). Είμαι μητέρα ενός εννιάχρονου αγοριού, του Αλεξάνδρου, τον οποίο μεγαλώνω μόνη μου. Σαν παιδί υπήρξα ναυτοπρόσκοπος και τώρα είμαι γραμματέας της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (συλλόγου γονέων και κηδεμόνων) του 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκοπων Θεσσαλονίκης. Μέλος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και του Σωματείου «Οι φίλοι της Μέριμνας για το Παιδί». Επίσης είμαι φίλη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Από μικρή έχω υιοθετήσει αδέσποτα και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη στα θέματά τους. Την τελευταια δωδεκαετία ο Αλεξανδρος κι εγώ «συγκατοικούμε» με την Ίρμα και την κόρη της, Ρόξυ, και είμαι ενεργή ακτιβίστρια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Αναστάσιου Άρτεμης

Ζαχαριάδου Καλή

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη , μεγάλωσα στην Καλαμαρια και ζω ατο πανοραμα Θεσσαλονικης . Όμως Το κεντρο της Πολης μας ειναι το 2ο σπιτι μου .Νομικη Θεσσαλονικης με κέρδισε το Εμποριο επιχειρηση με Αρωματα και Καλλυντικα kali cosmetics Μιλαω αγγλικά σπουδές σε σχολές εμπορικής αλληλογραφίας στα αγγλικά , marketing,μαθήματα υπολογιστών και ελληνικής φιλοσοφίας .Είμαι μητερα 2 πετυχημένων κοριτσιών ,ενεργό μέλος συλλόγων και επιμελητηρίων επαγγελματικού και ξένων , διετέλεσα και στην διοίκηση του Μεσιτικου συλλόγου Θεσσαλονικης και ΟΜΑΣΕ ,ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ελληνορωσικό Επιμελητήριο εμπορικός σύλλογος Καλαμαριας . Με πολλή Αγαπη για την αθλητισμο μέλος στην αντισφαίριση Θεσσαλονικης ,ομίλου ιππασίας , με γυμναστική .Χορο ,ορειβασία σκι στα βουνά μας με Αγαπη και σεβασμό στην Φυση .Με Αγαπη στα ζώα με πολλή φροντίδα ,αγαπώ τα Λουλουδια ,τα Ταξιδια και είμαι ενεργά σε διάφορους φιλανθρωπικούς συλλόγους της πόλης μας .Ασχολούμαι δυναμικά με την Διαθεση πωληση και Εκτιμηση των ακινήτων είμαι σύμβουλος και εκτιμητής ακινήτων και σύμβουλος περιουσίας . Το 2019 έβαλα υποψηφιότητα στο Α δημοτικό διαμερισμα Θεσσαλονικης και βγήκα δεύτερη με επιτυχία με τον κ Ορφανο Η απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές 2023 στο Α δημοτικο διαμερισμα Θεσσαλονικης , ειναι για να υπηρετήσω τους συνδημότες μου ,ειναι αναγκαία για μένα και οφείλεται στην Αγαπη μου και στην πίστη μου ότι η Θεσαλονικη αξίζει μια καλύτερη θεση και μπορει να την εχει . Έχω υπομονή επιμονή και στόχους και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μου . Οι εμπειρίες μου και οι γνώσεις μου έκαναν πρωταρχικό μέλημα μου στο κοινό Καλο της πόλης μας και των κατοίκων της να προσπαθήσω για μια ακόμα φορά .

Ηλιάδου Μαρία

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1966 στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και συγκεκριμένα απασχολούμαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδί.

Καλαμπουκίδης Αχιλλέας

Περισσότερα

Βέρος Θεσσαλονικιός τρίτης γενιάς με ιστορία παππούδων από την Ανατολική Θράκη. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ACT College (Anatolia) και συνέχισα τις σπουδές μου με υποτροφία στο University of Georgia(UGA). Ζω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Καρόλου Ντήλ και ασχολούμαι επιχειρηματικά στον φαρμακευτικό χώρο. Αγαπώ την επικοινωνία και την επαφή με τον κόσμο. Λατρεύω την πόλη μου με όλη της την ιστορία και ενδιαφέρομαι για τα προβλήματά της. Αφουγκράζομαι τις ανάγκες των ανθρώπων και επιθυμώ να συμμετέχω στα δρώμενα της πόλης.

Καλησπεράτος Στέλιος

Περισσότερα

36 χρόνια δημοτικός υπάλληλος στην πρώτη κοινότητα Θεσσαλονίκης. Διεθνής κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Πέμπτη παγκόσμια διάκριση στον Αγώνα τού περάσματος Αγγλία Γαλλία 1981 πρωταθλητής Ελλάδας 1979 1980. Πτυχιούχος προπονητής κολύμβησης τής ΓΓΑ Αθλητισμού.

Καλίτσου Νικολέτα

Περισσότερα

Είμαι η Νικολέτα, Πτυχιούχος Γεωπόνος του Α.Π.Θ., με Μεταπτυχιακό στην Αειφορική Ανάπτυξη. Σπούδασα, εργάζομαι και ζω στο Α’ Διαμέρισμα. Κυκλοφορώ καθημερινά με κάθε μέσο: ΟΑΣΘ, περπάτημα, ποδήλατο, αυτοκίνητο, μηχανή και πλέον παιδικό καρότσι & πατίνι. Είμαι εκπαιδεύτρια ενηλίκων και υπεύθυνη πωλήσεων σε εταιρεία πληροφορικής. Ήμουν μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο, λατρεύω: το χειμερινό μπάνιο, οτιδήποτε με σοκολάτα, τις εκθέσεις και τις συναυλίες.

Κιουμουρτζής Παύλος

Περισσότερα

Κοκκινίδου Ουρανία (Ράνια)

Περισσότερα

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη Τοπογράφος μηχανικός με MSc στον Περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντικείμενα στα οποία εργάζομαι, με παράλληλη δραστηριότητα σε γραφιστικές και διαδικτυακές εφαρμογές. Την τελευταία δεκαετία εστιάζω στην υποστήριξη των ΟΤΑ (Περιφέρειες και Δήμοι) για τη διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών έργων Διασυνοριακής και Διακρατικής Συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό έχω συμμετάσχει στην εκπόνηση πλήθους μελετών και σχεδίων δράσης για το περιβάλλον, το κλίμα και την τοπική – αστική ανάπτυξη, όπως επίσης και στην προώθηση δράσεων διαβούλευσης, προβολής και επικοινωνίας. Βασική προτεραιότητα είναι πάντα η κινητοποίηση της κοινωνίας και η υποψηφιότητά μου αποσκοπεί στην αναβάθμιση του θεσμού των δημοτικών κοινοτήτων ώστε να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες συμμετοχικότητας για μια πραγματικά βιώσιμη πόλη.

Μουμουζιάς Γιώργος

Περισσότερα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του 2ου Λυκείου, πτυχιούχος Φυσικής & διδάκτορας Χημείας του ΑΠΘ. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη μέση και την ανώτατη εκπαίδευση, ενώ από το 2000 υπηρετεί στην Επιθεώρηση Εργασίας. Έχει γράψει επιστημονικά και λογοτεχνικά έργα. Διετέλεσε Πρόεδρος των ΕΜΥ και μέλος της συγκλήτου του ΑΠΘ, Πρόεδρος και Γ.Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων 2ου Γυμνασίου-Λυκείου, Αντιπρόεδρος του ΣΥΓΑΠΑ. Από το 2019 είναι Σύμβουλος της Α΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μπουδούρη Αναστασία

Μπουφίδης Δήμος

Περισσότερα

Εφαρμοστής ειδικών φακών επαφής. 1 χρόνο Montreal. Εργοστάσιο φακών επαφής Κιλκίς. Εισαγωγέας οφθαλμολογικών ειδών. Τώρα στην οφθαλμολογική μονάδα laser & Optalmos στον Φοίνικα.

Ξανθοπούλου Αθηνά

Περισσότερα

Παπαναστασούλη Άννα

Περισσότερα

Σπούδασα Marketing-Management και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκα για
πολλά χρόνια ως ανώτατο στέλεχος στον τραπεζοασφαλιστικό χώρο, περνώντας από όλες
τις βαθμίδες της ιεραρχίας. Όλο αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία και την τιμή να
συνεργασθώ με επενδυτές μεγάλης οικονομικής εμβέλειας. Διαχειρίστηκα σημαντικά
χρηματικά ποσά, τα οποία αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας την
εμπιστοσύνη τους που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τα κοινά, σε ό,τι έχει να κάνει με το καλό της πόλης
μου και την ανακούφιση των συνανθρώπων μου. Έπαιρνα πρωτοβουλίες και
διεκπεραίωνα διάφορα θέματα στο σχολείο και στη γειτονιά στην αρχή και αργότερα,
επικοινωνώντας με οργανισμούς και φορείς, τακτοποιώντας θέματα που ενοχλούσαν τους
γύρω μου, εμένα και αυτούς που το ζητούσαν, βοηθώντας να βρουν εργασία,
προσφέροντας εθελοντικά ανακούφιση και βοήθεια σε ό,τι έπεφτε στην αντίληψή μου και
ήταν μέσα στις δυνατότητές μου.

Σαββουλίδης Ιωάννης

Σταματιάδης Γεώργιος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1996 και μεγάλωσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου κατοικώ ακόμα και σήμερα.  Είμαι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου του ΑΠΘ.  Σπούδασα Νομικά στο ΑΠΘ και ασκώ πλέον το δικηγορικό επάγγελμα.  Είμαι γνώστης της Αγγλικής και Ρωσικής γλώσσας. Από μικρή ηλικία και συνεχώς μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με το άθλημα του τένις, με συμμετοχές και διακρίσεις σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κάτοχος επί σειρά ετών της πρώτης θέσης μεταξύ των αθλητών της Ένωσης Σωματείων Θεσσαλονίκης. Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Φορέα Νέων Θεσσαλονίκης “Youth Action”. Μέλος του ΔΣ και Έφορος αντισφαίρισης του αθλητικού σωματείου “ΑΣ Μαχητές Πεύκων”, το οποίο ιδρύθηκε στην περιοχή του Ιπποδρομίου που είναι και η γειτονιά μου. 

Συμεωνίδου Θεοφανή

Περισσότερα

Γεννήθηκα και κατοικω στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο.

Είμαι εικαστικός (αγιογραφος) και ασχολούμαι με πολλές δραστηριότητες που αφορούν την πόλη μας την οποία αγαπώ ιδιαίτερα και πιστεύω ότι αξίζει πολύ να προχωρήσουμε για τη βελτίωση της.

Συμεωνίδου Θεοφανία

Περισσότερα

Ταμβάκης Παναγιώτης

Περισσότερα

Εκπαιδευτικός- Επίτιμος ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ
Συγγραφική ομάδα νέων (2011-16) Προγραμμάτων Σπουδών Θρησκευτικών.
Διδασκαλία στο κατ’ επιλογήν μάθημα του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ. – «Ιδιαίτερα
θεολογικά και θρησκειοπαιδαγωγικά ζητήματα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» (2016-17).
Υποδιευθυντής Περιφερειακού Κέντρου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΠΕΚ 2010-14)

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ Συστηματικής Θεολογίας- Ιστορίας της Φιλοσοφίας
Μεταπτυχιακό Παιδαγωγικής- Διδακτικής των Θρησκευτικών
Πτυχία Θεολογίας και Παιδαγωγικής
Σπουδές-έρευνα (Α. Π. Θ., Universität Augsburg): Η ΕΝΝΟΙΑ του «ΠΡΟΣΩΠΟΥ» 1.
ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ σημασία, 2. Φιλοσοφική-Παιδαγωγική σημασία- Μάθημα
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά
Αιρετός ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ στο Τμ. Θεολογίας ΑΠΘ (1982-84)
Μέλος ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Παιδείας Σερρών (2004-06)
Γραμματέας της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ) (2012-14) και
Πρόεδρος του Περιφ. Τμ. Κ. Μακεδονίας (2010-12)
Μέλος ΔΣ Συλλόγου «ΡΟΤΟΝΤΑ» (2016-18)
Μέλος του Λαογραφικού-Χορευτικού Ομίλου της ΧΑΝΘ (2021-)

Τσαγκαλίδου Αριστία Ήρις

Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος

Περισσότερα


Δημοσιογράφος 

-Διευθυντής Επικοινωνίας Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ)

-τ. Γενικός Γραμματέας Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ)

-Μέλος Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ)

-Ραδιοφωνικός παραγωγός ΣΠΟΡ FM (2001-2019) και OVER FM (2019-2021) 

-Ρεπορτάζ Χάντμπολ και Βόλεϊ στην εφημερίδα SportDay (2005-2011) 

-Αρχηγός αποστολής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Γυναικών Beach Handball στο Καζάν της Ρωσίας (2018)

DKONTSIDIS_2021

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Β

Βαγγελά Άννα

Περισσότερα

Λέγομαι Άννα Μαγδαληνή Βαγγελά είμαι 42 ετών, παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Χανόπολο και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες 12 και 17 ετών. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στις Σέρρες αλλά διαμένω στη Θεσσαλονίκη από 18 ετών όπου είχα έρθει για τις σπουδές μου. Έχω σπουδάσει Γραφιστική, Πληροφορική και τελευταία έχω κάνει επιμόρφωση ως υπάλληλος υποδοχής στον τουριστικό κλάδο. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στην επιχείρηση που διατηρούμε μαζί με τον σύζυγό μου στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Είμαι ιδρυτικό μέλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 61ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης τα τελευταία 5 χρόνια με πολλές δράσεις και μεγάλο ενδιαφέρον για το σχολικό περιβάλλον, την εκπαίδευση αλλά και την περιοχή αυτή. Τέλος είμαι μέλος μέχρι και σήμερα της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Όπως κάθε γονιός με ενδιαφέρει τα παιδιά μας να έχουν ένα όμορφο σχολικό περιβάλλον και μια ασφαλή και καθαρή γειτονιά!

Δαρκίνη Παναγιώτα

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1988 στην Θεσσαλονίκη, αφού αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου σπούδασα στο ΙΙΕΚ Δέλτα στην ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και παρεμφερών προιόντων, ενώ κατέχω και πτυχίο Αγγλικής γλώσσας, Lower Cambridge.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία παράλληλα με την σχολή μου στην εταιρία τηλεπικοινωνιών Vodafone όπου ασχολήθηκα στον τομέα των πωλήσεων καθώς και την εξυπηρέτησης πελατών.

Στην συνέχεια άλλαξα εργασιακό περιβάλλον ώστε να απασχολούμαι με το αντικείμενο το οποίο σπούδασα και ξεκίνησα να εργάζομαι στην φαρμακευτική επιχείρηση από το 2008 μέχρι και σήμερα διατηρώντας μια θέση με πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες για την σωστή και ομαλή λειτουργία της.

Ζαφειρίδης Γεώργιος

Περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Με δημιουργικό και καινοτόμο πνεύμα, έχω χτίσει μια ισχυρή βάση εξειδίκευσης σε τομείς που κυμαίνονται από την ψηφιακή στρατηγική και το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης έως τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου, έχω κατευθύνει επιτυχώς επικοινωνίες για αποτελεσματικούς οργανισμούς, δημιουργώντας σχολαστικά στρατηγικές που ενισχύουν την προβολή της επωνυμίας και τη δέσμευση των ενδιαφερομένων. Η επάρκειά μου επεκτείνεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ, όπου έχω εκμεταλλευτεί τη δύναμη του SEO, της διαφήμισης PPC και των γνώσεων που βασίζονται σε δεδομένα για να επιτύχω εξαιρετικά αποτελέσματα.

Καρρά Νατάσα

Περισσότερα

Γεννημένη στην Μελβούρνη Αυστραλίας
Έχω 2 κορίτσια.
Απασχολούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων εμφιάλωσης και συσκευασίας μαζί με τον σύζυγό μου Χατζηαναστασιαδη Θεόδωρο.
Αντιπρόεδρος της γυναικείας ενεργειακής ομάδας Wecoop
Μέλος του ΣΕΓΕ
Μέλος της εταιρείας Μακεδονικών σπουδών
Εκλεγμένη σύμβουλος β κοινότητας δήμου Θεσσαλονίκης πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού και εκπαίδευσης
Ομάδα νέων για βοήθεια ανθρώπων σε ανάγκη.

Κελεσίδου Αλεξάνδρα

Περισσότερα

Κοτανίδου Μακρίνα

Κόττα Αθανασία

Περισσότερα

Ονομάζομαι Αθανασία Κόττα και διαμένω στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. Εχω σπουδάσει Συντηρηση Εργων Τεχνης και εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου.  Δραστηριοποιήθηκα σε τομείς που αφορούν το περιβαλλον και τις συνθηκες διαβιωσης των κατοικων της Β δημοτικης κοινοτητας και την φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων ζώων της περιοχης. Επιθυμώ να συμβάλλω στην αναβάθμιση της κοινοτητας μας και της ποιότητας ζωής όλων όσων διαμένουμε στην περιοχή.

Λαζούλας Λάζαρος

Περισσότερα

Είμαι ο Λάζαρος Λαζουλας του Γεωργίου κατοικώ στην περιοχή της Ξηροκρηνης από το 1978 είμαι παντρεμένος με την Σοφία Μπότση Λαζουλα έχουμε δύο γιούς παντρεμένους και έχουμε τρία εγγόνια είμουν εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Διοικητικός και τα τελευταία 15 χρόνια προϊστάμενος στο τμήμα της Επιστασίας από το 1989 ασχολήθηκα με τα κοινά και διετέλεσα πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων επί 24 χρόνια συνεχόμενα και στη συνέχεια ως Αντιπρόεδρος και Γ. Γραμματέας του σωματείου και τώρα ως συνταξιούχος.

Λάτσιου Μαρία

Λεονταρίδης Χρήστος

Μηλιατζίδης Χαράλαμπος Θεόδωρος

Μπίλικας Νίκος

Περισσότερα

Είναι 25 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά-χρηματοοικονομικά και πολιτική στο Westminster University του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε τη πανεπιστημιακή του διατριβή με αντικείμενο τις νέες τάσεις και ευκαιρίες του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος. Συμμετείχε σε πολλά ελληνικά και ξένα οικονομικά forum και συνέδρια. Κατήρτισε τεκμηριωμένες προτάσεις και μελέτη για την Ελληνική Οικονομία. Διετέλεσε ενεργό μέλος στην κοινότητα νέων του Λονδίνου. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές, περιβαλλοντικές και άλλες εθελοντικές δράσεις. Διευθύνει μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εισαγωγών και εξαγωγών. Διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την κοινότητα των Βορειοηπειρωτών της Θεσσαλονίκης. Παρακολουθεί τα ενεργά προβλήματα της πόλης και ειδικά της νέας γενιάς και δηλώνει πάντα παρών, ενεργός και αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Μωραΐτου Γεωργία

Περισσότερα

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ναλμπάντης Χρήστος

Περισσότερα

Γεννηθηκα στη Θεσσαλονικη. Σπουδασα ηλεκτρονικος μηχανικος. Μιλαω Αγγλικα και Σερβικα. Εργαζομαι στη ΔΥΠΑ (ΚΠΑ 2 ΝΕΑΠΟΛΗΣ). Αποφασισα να γινω μελος της Ομαδας για τη Θεσσαλονικη γιατι επιθυμω να εισφερω λυσεις στα σημερινα αδιεξοδα της πολης ετσι ώστε να κανουμε τη Θεσσαλονικη την πολη που ονειρευομαστε για μας και τα παιδια μας.

Σαμαράς Αγαπητός

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Είμαι παντρεμένος με την Μπεκιάρη Μαρία και πατέρας δύο αγοριών, του Παναγιώτη και του Στέλιου. Ταυτόχρονα με την εργασία και την οικογένειά μου δραστηριοποιούμαι με τα κοινά. Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα από το 2002. Είμαι ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1984. Διετέλεσα μέλος σε πολλές επιτροπές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πάντα πρώτος στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. 

Σάρρη Αγγελική

Τσαγκαλίδου Ελένη Ελισάβετ

Χατζησιώμου Βασίλεια

Περισσότερα

Είμαι απόφοιτη του Αρσάκειου Γυμνασίου και του 16ου Λυκείου Ξηροκρήνης. Έχω σπουδάσει διακόσμηση και έχω εργασθεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της πόλης μας. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 63ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και του 30ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Είμαι έγγαμη και μητέρα 2 αγοριών. Είμαι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος διότι πιστεύω ότι μπορούμε καλύτερα, αξίζουμε μια πόλη ασφαλέστερη και καθαρή.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Γ

Αλεξάκη Νικολέττα

Περισσότερα

Ονομάζομαι Νικολέττα Αλεξάκη και είμαι μακροχρόνια κάτοικος της Γ’ κοινότητας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η τοπική μας κυβέρνηση παίζει ένα καθοριστικό ρόλο στον προσδιορισμό του μέλλοντος της Θεσσαλονίκης. Το ταξίδι μου στην υπηρεσία της κοινότητας ξεκίνησε με μια βαθιά επιθυμία να συμβάλλω θετικά στον τόπο που ονομάζω σπίτι.

Εργασιακή Εμπειρία:

Στο παρελθόν, έχω διατελέσει σε σημαντικές θέσεις εργασίας, περιλαμβανομένων:

· Διευθύντρια στην μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, Μασούτης

· Υπεύθυνη δικτύου πωλήσεων στην αμερικανική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας οικιακών συσκευών, Whirlpool Corporation.

Και τώρα είμαι Επιχειρηματίας – Event Planner.

Αραμπατζή Κλεονίκη

Βαρσάμη Στέλλα

Γεωργίου Δημήτρης

Περισσότερα

Ονομάζομαι Δημήτρης Γεωργίου έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη .Είμαι 23ων χρονών φοιτητής Πληροφορικής στην Σίνδο. Παράλληλα με τις σπουδές μου έχω εργαστεί σε Σαντορίνη και Χαλκιδική (σεζόν).Tον τελευταίο χρόνο είμαι συνιδρυτής του Blink μιας start-up που κάνει το budgeting απλό και παραγωγικό
Έγινα μέλος της ομάδας για την Θεσσαλονίκη για να βοηθήσω την πόλη μου να αλλάξει από την σημερινή εικόνα τις εγκατάλειψης.

Γιαννόπουλος Σωτήριος

Περισσότερα

Το 2000 ανέλαβα Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανάπλασης στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς με σκοπό την ανακατασκευή του οικισμού. Το 2010 εκλέχτηκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας ως οργανωτικός γραμματέας. Επίσης το 2010 κατεβαίνω  ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς. Το 2012 εκλέχτηκα Πρόεδρος του πολιτιστικού και αθλητικού Συλλόγου των Σιδηροδρομικών ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. Το 2015 συμμετέχω ως τεχνικός σύμβουλος στην σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Καλαμαριάς.

Γκαϊτατζής Ιωάννης

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Γενισέα της Ξάνθης τον Ιούλιο του 1961. Από το 1965 είμαι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα κατοικώ στην Άνω Πόλη. Ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στο 7ο Λύκειο Θεσσαλονίκης (κτίριο στην πλατεία Ρομφέης όπου σήμερα εκεί στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Γ’ Διαμερίσματος). Είμαι Απόφοιτος του Τμήματος Δομικών Έργων της Τεχνικής Σχολής Δημόκριτος. Είμαι παντρεμένος με τη Χαρίκλεια Τσαρούχα, και έχω δύο κόρες, τη Μαρία, απόφοιτη με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Επιστήμη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την Αναστασία, απόφοιτη του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Γκοτζάμπαση Αικατερίνη

Δήμου Δεβόρα

Περισσότερα

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ ΣΙΝΔΟΥ. Ασχολούμαι με την ποδολογία και την εκπαίδευση ενηλίκων. Διδάσκουσα σε ΙΕΚ στο μάθημα της ποδολογίας. Διατηρώ δύο επιχειρήσεις σχετικές με το επάγγελμά μου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ζήση Μαρία

Θεοδωρίδου Κωστάντια

Καλαϊτζίδου Ελισάβετ

Κωνσταντινίδου Γεωργία

Κωνσταντινίδου Ευδοξία

Περισσότερα

Ονομάζομαι Κωνσταντινίδου Ευδοξία, είμαι έγγαμη έχω δύο κόρες γυμνάστριες των ΤΕΦΑΑ. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό επίσημα από το 1987 και είμαι πιστοποιημένη διεθνής κριτής της FINA κολύμβησης. Έχω πάει σε παγκόσμιες διοργανώσεις, σε Πανευρωπαϊκούς, Ολυμπιακούς ΚΑΙ Παραολυμπιακούς το 2004.

Μαυρίδου Ιωάννα

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη (1976) και είμαι απόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου Μαλακοπής. Μεγάλωσα στην Άνω Τούμπα και τα τελευταία 30 χρόνια ζω στο κέντρο της πόλης, στο Γ΄ Δημοτικό διαμέρισμα. Εργάζομαι  το τελευταίο διάστημα στον ιδιωτικό τομέα, καθώς  τα προηγούμενα χρόνια είχα αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών μου. Ως εκ τούτου, έχω  ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Σχολικής Επιτροπής. Ο εθελοντισμός και η δημιουργία ομάδων είναι το σημαντικότερο μέσο για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Αυτό είναι και το κυριότερο μέλημα μου.

Νικολαϊδου Ελένη

Ντουμπουρδούκη Δήμητρα

Παναγιωτίδου Δήμητρα

Περισσότερα

Έχω γεννηθεί στις 25/10/1993 στην Φλώρινα. Είμαι Έγγαμη με 2 τέκνα. Έχω αποφοιτησει από το  ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βοηθός Ακτινολογίας και Ραδιολογίας και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, διάφορα σεμινάρια για την τεχνολογία μηχανημάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της υγείας και σεμινάρια για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Μιλάω αγγλικά σε επίπεδο lower.

Έχω εργαστεί επισης για 8 χρόνια στον τομέα της εστίασης και στον τουρισμό.

Τον ελεύθερο μου χρόνο μ αρέσει να ασχολούμαι με την λογοτεχνία, την ποίηση ,την ιστορία ,το θέατρο και την κοινωνική προσφορά εθελοντικά.

Παπαδημητρίου Βασιλική

Πασχάλης Γιάννης

Περισσότερα

Γεννημένος στην πόλη των Σερρών και μεγαλωμένος στην Άνω πόλη Θεσσαλονίκης.Απόφοιτος Λυκείου και σπουδή στον τομέα διοίκησης και οικονομίας. Ηλεκτρολόγος στην υπηρεσία παροχής ρεύματος ΔΕΗ,Τεχνίτης ηλεκτρολόγος στις εναέριες βλάβες,τεχνίτης ηλεκτρονικών υπολογιστών,ραδιοφωνικός παραγωγός,Καθαριότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Πεφτιτσέλη Παρασκευή

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο τρίτο δημοτικό διαμέρισμα. Είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Πεφτιτσέλη και έχουμε δύο γιούς, οι οποίοι υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμε σε επιτροπές των Κ.Α.Π.Η.. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η βελτίωση ποιότητας ζωής και η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, που προκύπτουν στο αγαπημένο μας διαμέρισμα.

Σβύτη Κυριακή

Τζίτζιρας Άγγελος

Περισσότερα

Φοιτητής Θεολογικής-Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Μουσουλμανικών Σπουδών ΑΠΘ. Γεννήθηκα στις 09/05/2002 στην Καβάλα, είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη, στην Εισαγωγική Κατεύθυνση Μουσουλμανικών Σπουδών του ΑΠΘ. Ασχολούμαι με την αρθρογραφία σε διάφορα sites όπως το alfavita, ipaideia κλπ αλλά και με τον εθελοντισμό. Κατεβαίνω ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στην Άνω Πόλη (Γ κοινότητα) για να ακουστεί η φωνή της νέα γενιάς,  για να βελτιώσουμε την περιοχή μας και για να δείξουμε ότι η Άνω Πόλη μπορεί να είναι το σπίτι όλων.

Τότσικα Βασιλική

Περισσότερα

Οικονομολόγος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Τελείωσα το Δημοτικό του Μάνιου στο Κουλέ καφέ και το ‘Ε Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα στη ζυθοποιία Löwenbräu στο οικονομικό τμήμα. Υπηρέτησα στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης στο τμήμα προγραμματισμού ενώ παράλληλα δίδασκα Κοινωνιολογία στα Μεταλυκειακά Προπαρασκευαστικά Κέντρα. Στη συνέχεια εργάστηκα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ασχολήθηκα με τα έργα της τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας (πρόγραμμα ΕΠΤΑ, ΘΗΣΕΑΣ) καθώς και με την παρακολούθηση των ολυμπιακών έργων των Δήμων της ΠΚΜ. Είμαι παντρεμένη με τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Αστέρη Ζαφειράκη και είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, της Μαριαλένας και της Μαργαρίτας.

Τσακιρίδου Μαρία

Περισσότερα

Η Μαρία Κ. Τσακιρίδου γεννήθηκε στην Ξάνθη και μεγάλωσε στην Άνω Πόλη
Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτη του αρχαιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου
Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση στην Κλασική
αρχαιολογία του ΑΠΘ. Κατά τις μεταπτυχιακές της σπουδές, συμμετείχε στο
πρόγραμμα Erasmus στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου. Είναι υποψήφια
διδάκτορας του τμήματος Μουσικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ και κάτοχος του πτυχίου
Ειδικού Αρμονίας. Σπουδάζει αρχαία ελληνική λύρα, κιθάρα (3η μέση) και φωνητική.
Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Έχει γράψει το παραμύθι «Η Ντο & τα μαγεμένα
πινέλα» (εκδόσεις Ελκυστής). Συμμετείχε σε πανεπιστημιακές ανασκαφές του ΑΠΘ,
όπως στη Βεργίνα και το Δίον, και εργάστηκε ως αρχαιολόγος σε αρκετές ανασκαφές
ανά την Ελλάδα, με τελευταία αυτήν στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης (2022-2023).

Χαλατζόγλου Χρυσάνθη

Χατζόγλου Μιχαήλ

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Δ

Άνταρ-Μαυρίδης Νικόλαος

Περισσότερα

Επιχειρηματίας. Γεννήθηκα (1995) και μεγάλωσα στην Κάτω Τούμπα. Απόφοιτος του
τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και
κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην
Στρατηγική Σχεδίαση Προϊόντος με κατεύθυνση το Marketing. Ιδιοκτήτης και διαχειριστής
εταιρίας η οποία ειδικεύεται και δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων διαφόρων
κλάδων όπως ηλεκτρολογικό υλικό, καλλυντικά, φάρμακα, τρόφιμα καθώς και στο Real
Estate. Παράλληλα ιδιοκτήτης και διαχειριστής τουριστικών καταλυμάτων στην Χαλκιδική.
Τον τελευταίο χρόνο διατελώ χρέη τομεάρχη Οικονομίας και Νεανικής επιχειρηματικότητας
στον φορέα νέων Θεσσαλονίκης Youth Action. Επίσης είμαι μέλος του Συνδέσμου
Επιχειρηματιών Ελλάδος καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών
Τουρισμού και Ναυτιλίας.

Αραβίδου Αρετή

Περισσότερα

Γεννήθηκα στο χωριό Πλαγιά του νομού Κιλκίς όπου έζησα μέχρι τα 18 μου χρόνια όπου και τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο. Ηρθα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και από τότε ζω στην Τούμπα. Παντρεμένη με τον Γιώργο Αραβίδη και αποκτήσαμε δυο παιδια και έχω και τρία εγγόνια. Από τα εφηβικά μου χρόνια είχα και έχω την διάθεση εθελοντικά να βοηθάω όπου χρειάζεται. Μέλος πολιτιστικών συλλόγων πάντοτε με θετική προσφορά. Το 2019 ασχολήθηκα με την αυτοδιοίκηση όπου και εκλέχθηκα Κοινοτική σύμβουλος, στην Δ Δημοτική Κοινότητα.

Βασιλειάδης Νικόλαος

Βουλγαρίδου Σοφία

Περισσότερα

Είμαι σύζυγος , μητέρα και γιαγιά. Το επαγγέλματα μου είναι σχεδιάστρια πολιτικού μηχανικού , ζω στην Άνω Τούμπα και θέλω να συμβάλω ενεργά στην εξέλιξη της γειτονιάς μου στηρίζοντας τον Στέλιο Αγγελούδη , τον οποίο εμπιστεύομαι και είμαι εδώ για να βοηθήσω από την μεριά μου όπως μπορώ. Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στο Δ´ διαμέρισμα Θεσσαλονίκης .

Γκαϊτατζής Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένω αδιάλειπτα. Μετά την αποφοίτηση μου από το 1ο Λύκειο Μαλακοπής, σπούδασα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού. Παράλληλα ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το Θέατρο. Το 2006 αποφοίτησα από το θεατρικό εργαστήρι «Λαμπιόνι» και άρχισα να απασχολούμαι επαγγελματικά στο χώρο του Θεάτρου. Από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είμαι κάτοχος Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης με τίτλο «Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ», καθώς και κάτοχος πιστοποιητικού με τίτλο «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ».  Έχω εργαστεί σε διάφορες Ιδιωτικές Εταιρείες. Από τον Ιανουάριο του 2022 είμαι Σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα.

Γκάνια Ροδούλα

Περισσότερα

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Προπονητής Αθλητών με Αναπηρία  με συμμετοχή σε 6(έξι) Ολυμπιακές διοργανώσεις (2000-2021).

Διεθνής Διαιτητής Υδατοσφαίρισης από το 2008 έως και σήμερα .

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Εκπρόσωπος των Προπονητών Παραολυμπιακών Αθλημάτων στο Δ.Σ. της ΕΑΟΜ Αμεα.

Παντρεμένος, πατέρας 2 παιδιών.

Ζαχαρίου Κρυσταλλία (Λιάνα)

Περισσότερα

Είμαι τρίτη γενιά Τουμπτώτισσα με καταγωγή από Κωνσταντινούπολη.
Φοίτησα στο εξατάξιο γυμνάσιο Τούμπας
Είμαι απόφοιτος των ΤΕΙ τεχνολόγος πολιτ. μηχανικός.
Δραστηριοποιούμαι στο εμπόριο πανω από 35 χρόνια.
Ειμαι διαζευγμένη και εχω μία κόρη απόφοιτος του ΑΠΘ.
Γράφω ποίηση, μ αρέσει η λογοτεχνία, το θέατρο.
Υπήρξα μελος της επιτροπής πολιτισμού στην Δ κοινότητα.

Καλαϊτζογλου Ελισσάβετ

Καλουπτσόγλου Στέφανος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1959 στη Τούμπα, Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα από το Κτηνιατρικό τμήμα της Σχολής Δημόσιας Υγείας. Ιδρυτικό μέλος, γραμματέας και 2 φορές εκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων Λυκείου Τούμπα. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανεμπόριο ως ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων.

Κατσίκας Παναγιώτης

Περισσότερα

Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας. Γεννηθείς στην Ξάνθη το 1959.Κάτοικος Θεσσαλονίκης και Δημότης Τούμπας από το 1994. Εργάστηκε στη Πολεμική Αεροπορία 1980-2008 ως μηχανικός αεροσκαφών. Αποστρατεύτηκε το 2008 και δραστηριοποιήθηκε με τα κοινά. Ιδρυτικό μέλος στο τμήμα Άμυνας Απόστρατων πολεμικής Αεροπορίας του ΠΑΣΟΚ. Κατέβηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος το 2019 στο Δ’ Διαμέρισμα με την παράταξη Θεσσαλονίκη των Πολίτων.

Κουταλίδου Αγάπη

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1971. Σπούδασα οδοντοτεχνίκη και λογιστικά. Τα τελευταία χρόνια απασχολούμαι σαν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα εστίασης και σε κέντρα διασκέδασης.

Κωνσταντινίδου Χαρούλα

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1977, αποφοίτησα από το 1ο Γεν. Λύκειο Μαλακοπής το 1995. Σπούδασα στο Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ στο παράρτημα της Φλώρινας από όπου και αποφοίτησα το 2001. Εργάστηκα για 3 έτη ως εκπαιδεύτρια προσχολικής αγωγής στα δημόσια Ι.Ε.Κ Τριανδρίας & Ευόσμου την περίοδο 2002-2005. Εδώ και 17 έτη εργάζομαι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε δημόσια σχολεία, 2 εκ των οποίων ως αποσπασμένη στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη και έχω την οργανική μου θέση στη Θεσσαλονίκη. Είμαι κάτοικος Α. Τούμπας – Θεσσαλονίκης και είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 18 ετών. Εξειδικεύομαι στην αγωγή προσχολικής ηλικίας και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι και να επιμορφώνομαι σε όλους τους τομείς που αφορούν την εκπαίδευση.

Κωτσόπουλος Νίκος

Περισσότερα

ΑΠΌΦΟΙΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΤΟΎΜΠΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ Δ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΔΉΜΟΥ ΘΕΣΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΏΝ & ΛΟΥΤΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μαζαρίδου Παναγιώτα

Μαυρίδου Κορνηλία

Περισσότερα

Η Κορνηλία Μαυρίδου είναι από την Θεσσαλονίκη, γεννημένη το 1975 στην Κ.Τούμπα και έχει Μικρασιατική καταγωγή. Έχει αποφοιτήσει από το 3ο Λύκειο Κ.Τούμπας και έχει εργαστεί ως υπάλληλος μισθοδοσίας, πωλήτρια, ταμίας στη ΔΕΗ και ως δημοτικός υπάλληλος στο βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός”. Σήμερα, δουλεύει ως δημόσιος υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας και ως συνοδός απορριμματοφόρου. Όντας μέλος πολύτεκνης οικογένειας είναι στήριγμα τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας.

Μπαλάσκα Ζωή

Περισσότερα

Μπαλτατζής Χρήστος

Μπεκιάρη Άννα

Περισσότερα

Ονομάζομαι Άννα Μπεκιάρη και διανύω το 23ο έτος της ηλικίας μου. Είμαι κάτοχος πτυχίου στον τομέα της Παιδαγωγικής Επιστήμης του προγράμματος BA (Hons) Early Childhood Studies του University of Derby, της Αγγλίας. Η επαγγελματική μου πορεία και τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα με οδήγησαν στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Προσπαθώντας να διαφοροποιήσω την διδασκαλία ώστε να διαχειριστώ ορθά τα παιδιά με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, οδηγήθηκα στην κατάκτηση μεταπτυχιακού, του προγράμματος MA Inclusion and Special Education Needs & Disability (ISEND) του University of Derby, της Αγγλίας. Τέλος, είμαι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων & Οργανισμών), η οποία έχει στις πλάτες της ένα τεράστιο ζωοφιλικό έργο.

Ναβρατζόγλου Στάθης

Περισσότερα

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ. Όλα μου τα χρόνια έζησα στην Τούμπα. Πήγα στο Γυμνάσιο Τούμπας. Εργάστηκα στα ΕΛΤΑ. Πρόεδρος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσ/νίκης επά σειρά ετών. Συνεργάτης αθλητικών εκπομπών από το 2010.

Ναζίρης Γεώργιος

Περισσότερα

Ονομάζομαι Ναζιρης Γεώργιος του Γεωργίου. Είμαι γεννημένος στις 21/01/1984 στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας κ συγκεκριμένα στην περιοχή της Άνω Τούμπας. Όλες τις σπουδές μ τις έκανα εδώ στην πόλη μας. Είμαι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (τμήμα επιστήμης φυσικης αγωγής κ αθλητισμού). Ειμαι εν ενέργεια παίχτης πετοσφαιρισης. Έχω περάσει κ από το στάδιο του προπονητή σε αναπτυξιακά τμηματα. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα μας στην 35 μοίρα καταδρομών στην όμορφη μας Κύπρο. Στην πρώτη μ εμπλοκή με τα κοινά της πόλης εκλέχτηκε πρώτος κοινοτικός σύμβουλος στην Δ κοινονητα.Θελω να βοηθήσω την πόλη μου. Θέλω να βοηθήσω την χώρα μου. Έχω οράματα κ την αγαπώ. Έτσι θα μας αγαπήσει κ αυτή. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία κ με την βοήθεια του Θεού κ τις γνώσεις τις δικές σας να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.

Ξανθόπουλος Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Ονομάζομαι Ξανθόπουλος Κωνσταντίνος του Σταύρου, έτος γέννησης 05/09/1960.βΕίμαι συνταξιούχος του ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, εργάστηκα από το 1984 έως 2018 με την ειδικότητα του επόπτη του δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσα πρόεδρος καταναλωτικού συνεταιρισμού υπαλλήλων δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων εντός του δήμου, δημοσίων υπηρεσιών. Ήμουν γραμματέας συλλόγου καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης. Εκλέχθηκα στη 27μελη επιτροπή δημοσίων υπαλλήλων από τους ΟΤΑ. Ήμουν πρόεδρος συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων δήμου Θεσσαλονίκης ΣΕΑΘ με 2600 μέλη και από τέλη του 2018 είμαι συνταξιούχος. Συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο της παράταξης Θεσσαλονίκη πρώτη.

Παληογιάννης Παναγιώτης

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τούμπα. Απόφοιτος των ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημοσίων Σχέσεων. Είμαι έγγαμη με ένα παιδί και είμαι επιχειρηματίας.

Παπαθωμά Ελευθερία (Ρίτσα)

Περισσότερα

Ονομάζομαι Παπαθωμά Ελευθερία (Ρίτσα) και διαμένω μόνιμα στη Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είμαι Μαία και εργάζομαι στο Κ.Υ Τούμπας ως προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Στο παρελθόν διετέλεσα διευθύνουσα στο νοσοκομείο “Παναγία”. Ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση από τα πρώτα χρόνια της εργασίας μου έως σήμερα διεκδικώντας πάντα τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μου και των συνανθρώπων μου. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στους πολίτες, όπως έπραττα όλα τα χρόνια, μέσω της εργασίας μου και της ενασχόλησης μου με τα κοινά καθώς γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πόλης μου και ειδικότερα της περιοχής όπου διαμένω και δραστηριοποιούμαι.

Παπακωνσταντίνου Χαρίτων

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από τον κλάδο Πληροφορικής του Πολυκλαδικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Φοίτησα στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και έλαβα το Δίπλωμα της πιστοποίησης ως Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Παρακολούθησα μέρος του προγράμματος σπουδών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Sussex της Μεγάλης Βρετανίας όπως επίσης και στο Διεθνές Καλοκαιρινό Σχολείο του ίδιου ιδρύματος στο ειδικό θερινό μάθημα ”Enviromental Policy & Climate Change“. Είμαι μέλος οικογενειακής επιχείρησης του τομέα Θέρμανσης & Υδραυλικών στην περιοχή του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης. ΄Εχω συμμετάσχει ως εθελοντής σε διάφορες διοργανώσεις συνεδρίων που αφορούν την Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα, στον τομέα της Υγείας. Έχω πιστοποιητικά ως Event Manager και Υπεύθυνος Αγροτουριστικής Μονάδας ( CPAS ). Ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Μεθόδους Θεραπειών & Τεχνών. Συνδιοργανωτής & Συντονιστής τοπικών συναντήσεων Κοινότητας Ψηφιακών Νομάδων για την Θεσσαλονίκη & την Κέρκυρα. Υποστηρικτής της ”Μωβ Ημέρας – 26 Μαρτίου” Διεθνούς Ενημέρωσης για την Επιληψία όπως και Υποστηρικτής για την μάχη του Παιδικού Καρκίνου ως μέλος στον σύλλογο ΛΑΜΨΗ.

Πετρίδης Ηρακλής

Περισσότερα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο χωριό Αγροσυκια του Ν. Πέλλας όπου και έζησα μέχρι τα 14 και ήρθα στην Θεσσαλονίκη στην Τούμπα. Τελείωσα την τεχνική σχολή Ευκλείδη και ασχοληθηκα με το επάγγελμα του πατώματα. Παντρεμένος με την Μαρία και έχω ένα αγόρι τον Θανάση. Τις ελεύθερες ώρες μου ασχολιόμουν με τον εθελοντισμό και με πολιτιστικούς συλλόγους και ήταν η αφορμή να ασχοληθώ με την γειτονιά μου που αγαπώ. Από το 2006 εκλέγομαι ως Κοινοτικός σύμβουλος της Δ Δημοτικής κοινότητας.

Πολυμέρας Ευάγγελος

Σαλονικίδης Θεόδωρος

Περισσότερα


Ο Θοδωρής Σαλονικίδης , γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1986 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.

Ακολούθησε σπουδές στο τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού, στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.Χόμπι του αποτελούν, η κατασκευή χειροποίητων επίπλων καθώς και η διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Είναι πολύ ευαισθητοποιημένος στο θέμα των αδέσποτων ζώων και λαμβάνει, με κάθε ευκαιρία, μέρος σε σχετικές δράσεις.

Στις εκλογές του 2019 εξελέγει σύμβουλος στην Δ΄ Δημοτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Αποτελεί επίσης μέλος της ένωσης εστιατόρων και ψητοπωλών Θεσσαλονίκης λόγω της ενασχόλησής του με τον τομέα της εστίασης από το 2016.

Σήμερα δραστηριοποιείται στον κλάδο των ακινήτων καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.

Σαντά Μαρία

Περισσότερα

Η Μαρία Σαντά γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1984 και είναι κόρη του αείμνηστου μαθηματικού – λογοτέχνη Θεοδώρου Σαντά και της συνταξιούχου οικονομικής επιθεωρήτριας Σμαρώς Δημάκου – Σαντά. Είναι μαθηματικός, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, ενώ επιπλέον κατέχει τίτλους πιστοποίησης άριστης γνώσης αγγλικών, γαλλικών και τουρκικών. Έχει ζήσει σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε βρετανικά σχολεία, ενώ παραλλήλως συμμετείχε σε σεμινάρια για επαγγελματική κατάρτιση εκπαιδευτικών από το University of Liverpool και το UCL. Επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη το

2017, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας παρέχοντας υποστήριξη σε παιδιά γυμνασίου στα μαθηματικά, ενώ δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας, συνεργαζόμενη με πανεπιστημιακά φροντιστήρια. Είναι πολυβραβευμένη ποιήτρια, με διακρίσεις από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, το Δήμο Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τον Δήμο Καλαβρύτων και άλλους φορείς.

Σαραφίδου Φωτεινή

Περισσότερα

ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ.ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Α.Π.Θ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ 2 ΔΗΜΟΥΣ.ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΚΑΛΕΡΙ *ΑΙΣΘΗΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ*ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΗΝΤΑ ΜΕΝΟΥ 24 ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ*ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ*ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 35 ΠΕΡΑΙΑ.ΧΟΜΠΥ:ΚΙΘΑΡΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΧΟΡΟΣ,ΓΙΟΓΚΑ,ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΠΙΛΑΤΕΣ

Σαχινίδης Φώτης

Περισσότερα

Μεγάλωσα και ζω στην προσφυγικη ΤΟΥΜΠΑ από μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό υπήρξα ποδοσφαιριστής και μετέπειτα πρόεδρος στην Ελπίδα Τούμπας για πολλά χρόνια και επί θητείας μου δημιουργήθηκε και το τμήμα μπάσκετ της ομάδας.

Από τα εφηβικά μου χρόνια ασχολιόμουν με τα κοινά με συλλόγους πολιτιστικούς και όχι μόνο, αυτή η ενασχόληση μου ήταν η αιτία να ασχοληθώ μετά κοινά δηλαδή την τοπική αυτοδιοίκηση όπου επί τρεις συνεχείς τετραετίες ήμουνα μέλος της κοινότητας της Τούμπας πιστεύω με θετική προσφορά.

Σμαραγδή Στέλλα

Περισσότερα

Είμαι Παραολυμπιονίκης Στίβου στο άλμα εις μήκος και στα 100μετρα με συμμετοχές σε 3 Παραολυμπιακούς Αγωνες, (2012,2016,2021) σε 5 παγκόσμια και 4 πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχω 3 πανευρωπαϊκά μετάλλια (2ασημενια και 1 χάλκινο ) και είμαι κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις τριπλούν κατ.Τ47.  Παράλληλα ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην Νομική Σχολή του ΑΠΘ. 

Σπανίδης Στέφανος

Περισσότερα

Επιπλοποιος με δικό μου μαγαζί και εργαστήριο. Χόμπι: ταξίδι, κηπουρική!

Στεργιούλας Γιώργος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1961. Μετά την τετραετή φοίτηση στον τομέα της ψυχολογίας, πήγα στην Αγγλία όπου και έκανα το μεταπτυχιακό Diploma στο University of Keele στην ειδικότητα Παροχή φροντίδας σε άτομα με νοητικές ιδιαιτερότητες. Στην Αγγλία εργάστηκα πέντε χρόνια ως υποδιευθυντής και διευθυντής σε μονάδα αποασυλοποίησης στον οργανισμό Royal Society for the Mentally Handicapped (MENCAP) καθώς και στον Δήμο Redbridge, East London. Μετά πήγα στο Hong Kong όπου εργάστηκα στον ίδιο χώρο. Τα τελευταία είκοσι χρόνια εργάστηκα ως ψυχολόγος σε άτομα με σύνδρομο Down στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας. Έχω επίσης σπουδάσει Δύκτια Υπολογιστών, Διακόσμηση, καθώς και Συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

Τσέργα Ανδρονίκη

Περισσότερα

Ονομάζομαι Τσέργα Ανδρονίκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Ζω στη Θεσσαλονίκη και είμαι μητέρα τριών κοριτσιών. Είμαι συνταξιούχος και ασχολούμαι με τα κοινά ως ταμίας του Φιλόπτωχου και υπεύθυνη του συσσιτίου στον ενοριακό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Τούμπα.

Τσιουκαρή Γεωργία

Περισσότερα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη περιοχή της Τούμπας.Απόφοιτη του ΑΠΘ του τμήματος ΤΕΦΑΑ.Αθλήτρια του βόλευ .Κατέχει 2 πανελλήνια πρωταθλήματα,1 νεανιδων 1 κορασιδων με τον ΗΡΑΚΛΗ,1 άνοδο από Α2 σε Α1 με ΑΝΑΤΟΛΙΑ,1 άνοδο από Α2 σε preleague με ΝΑΥΑΡΧΟ ΒΟΤΣΗ,4 χρονιές αθλήτρια σε Α1 ΗΡΑΚΛΗΣ,ΣΑΑΚ ,ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Τσουλκανάκης Πρόδρομος

Περισσότερα

Μεσίτης ακίνητων. Ονομάζομαι Τσουλκανάκης Πρόδρομος (Άκης). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κάτω Τούμπα, Εργάζομαι σαν κτηματομεσίτης, είμαι μέλος του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος ‘’ΚΥΚΛΟΣ & ΒΗΜΑΤΑ’’ και δραστηριοποιούμαι εθελοντικά σε δράσεις για το περιβάλλον. Η απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για Κοινοτικός σύμβουλος στη Δ’ Κοινότητα πάρθηκε με γνώμονα την επανεκκίνηση της πόλης μας, την ανάδειξη της Τούμπας και των δημόσιων χώρων.

Χήτου Παναγιώτα

Περισσότερα

Ονομαζομαι Χητου Παναγιωτα του Ιωαννη.Γεννηθηκα στην Πρεβεζα το1960.Τελειωσα το 1977 το Λυκειο της Πρεβεζας.Τελειωσα την ΑΣΟΕΕ (Ανωτατη Σχολη Οικονομικων και Εμπορικων Επιστημων) στην Αθηνα .Τελειωσα επισης το παιδαγωγικο τμημα δημοτικης εκπαιδευσης…Εργαστηκα σε ναυτιλιακες και εμπορικες επιχειρησεις…Εργαστηκα για 11 χρονια σαν προισταμενη λογιστηριου στην ΕΚΟ στα πετρελαια!!!Παραιτηθηκα το 1996 και διοριστηκα σαν εκπαιδευτικος Π.Ε.Εργαστηκα στην εκπαιδευση για 20 χρονια…Συνταξιοδοτηθηκα το 2016..Ο συζυγος μου ηταν οικονομολογος και εκπαιδευτικος…Απεβιωσε το 2022..Εχω δυο παιδια..Ο γιος μου ο Πασχαλης Παπαδοπουλος ειναι δικηγορος…Η κορη μου η Μαρια-Χριστινα Παπαδοπουλου ειναι διαιτολογος-διατροφολογος..Συμμετειχα σε πολλους συλλογους.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ε

Αναστασόπουλος Νικόλαος

Περισσότερα

Ο Αναστασόπουλος Νικόλαος είναι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο Ε΄ δημοτικό διαμέρισμα. Γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη περιοχή Ντεπώ. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.

Είναι απόφοιτος του 21ου λυκείου Θεσσαλονίκης.

Στρατιωτικός Ιατρός, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Τορίνο και Καμερίνο.

Υπηρέτησε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο Παναγία και στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Υγείας Αγίου Όρους.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού Ναυτιλίας.

Βαγιωνάς Δημήτριος

Βιτλή Μαρία

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 2003 και μεγάλωσα στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα από το 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και τώρα είμαι φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στην Ε΄ Κοινότητα γιατί αφενός θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στην ποιοτική αναβάθμιση του μέρους όπου μεγάλωσα και ζω και αφετέρου γιατί θεωρώ ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να έχουμε ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση των κοινοτήτων μας. Έχω την ευτυχία να έχω πρότυπα νέων και γυναικών, ενεργών ανθρώπων στα κοινά, οι οποίοι με τη μαχητικότητα τους έχουν αφήσει μεγάλο αποτύπωμα στις κοινότητες τους. Έτσι, διεκδικώ την ψήφο σας για να κάνουμε όλοι μαζί ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά και να διεκδικήσουμε το Δήμο και τις Κοινότητες που μας αξίζουν.

Γκιάτα Λιάνα

Περισσότερα

Εργάζομαι παραδίδοντας μαθήματα ξένων γλωσσών σε ενήλικες, δια ζώσης και διαδικτυακά. Είμαι ενεργό μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων όπως επίσης και μέλος σχολικής επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ε.Α.Π. Μιλώ γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι με μετάφραση, επιμέλεια και επεξεργασία θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. Κάτοικος Χαριλάου, τα τελευταία 20 χρόνια και ταμίας στην ένωση 5ου Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

Γκιργκενή Ελένη

Δινάκης Ζήσης

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1988 στην πόλη των Σερρών. Ζω και εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη από το 2006 μέχρι και σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ με Master στην Μουσική Παιδαγωγική και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Έχω εργαστεί σε εκπαιδευτικές δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης από την θέση του εκπαιδευτικού και από θέσεις ευθύνης που αφορούν τη διοίκηση. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, με ενεργή συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα μέχρι και σήμερα.

Ευθυμιάδου Ουρανία

Ζηκοπούλου Αποστολία

Περισσότερα

Σπούδασε λογιστική και εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των λευκών ειδών και έπειτα ως επιχειρηματίας στο δικό της μαγαζί εστίασης μέχρι και τη σύνταξή της. Παρακολούθησε επι σειρά ετών σεμινάρια καλλιτεχνικού και δημιουργικού περιεχομένου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά σε ότι αφορά τις δραστηριότητες των ΚΑΠΗ σε αδιάκοπη στενή συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό τους. Συμμετέχει εθελοντικά σε ομάδες συντονισμού διαφόρων εκδηλώσεων και παραδίδει αφιλοκερδώς μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης.

Ζιαπώνης Αντώνιος

Περισσότερα

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος, Ε’ δημοτικής κοινότητας. 50 ετών, έγγαμος με τρία τέκνα. Πτυχιούχος βιομηχανικών αυτοματισμών και ρομποτικής. Μεταπτυχιακός μηχανικός τηλεπικοινωνιών. Εξειδικευμένος σε δίκτυα υπολογιστών. Ομιλών αγγλική και γερμανική. Ενεργή ενασχόληση με τα κοινά, με προτεραιότητα την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μας. Υπέρμαχος της ενδυνάμωσης του ρόλου του κοινοτικού συμβουλίου. Συνδικαλιστικός εκπρόσωπος σε πανελλαδικό επίπεδο, στον χώρο εργασίας μου. Μέλος διοικητικού συμβουλίου συλλόγου τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τριτέκνων).

Κάστιας Θωμάς

Κατέχης Δημήτρης

Περισσότερα

Επι πτυχίου Φιλόλογος Ειδίκευση γλωσσολογίας.
Καθηγητής μουσικής
πτυχιούχος Θεωρητικών, Αρμονία.(ειδικότητα πιάνο).
Αθλητής χάντμπολ
Πρωταθλητής ηλικιακών και σχολικών κατηγοριών.
Συμμετοχή σε παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα (στο Qatar).
Συμμετέχον τόσο σε πανελλήνιους ρητορικούς αγώνες όσο και σε διοργανώσεις M.U.N. (Model of united nation) Αγγλικά, Γαλλικά.

Κομνιανίδου Βενετία

Περισσότερα

Σπουδές : καθηγήτρια μουσικής θεωρητικών και πιάνου .
Γλώσσες. Αγγλικά Γαλλικά
Διετέλεσα Κριτής καλλιτεχνικής κολύμβησης.
Μέλος της περιφερειακής επιτροπής κεντρικής Μακεδονίας της ΚΟΕ
Ενασχοληση με τον Αθλητισμό της Β.Ελλαδας τα τελευταία 17 χρόνια .

Κωνσταντινίδης Δημήτριος

Περισσότερα

Είμαι γεννημένος το 1964 στη Θεσσαλονίκη. Είμαι έγγαμος με μία κόρη και υπηρετώ επί 33 χρόνια ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, όπου έχω διατελέσει Διευθυντής και αναπληρωτής Διευθυντής. Έχω υπηρετήσει το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τη θέση του προπονητή. Συμμετέχω στο Δ.Σ της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ενώ κατέχω τη θέση του Γραμματέα στον Α.Μ.Ο ΓΑΛΑΞΙΑ. Από το 2021 είμαι Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Λιάκος Κωνσταντίνος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979 όπου ζω μέχρι και σήμερα με την οικογένεια μου στο 5ο Διαμέρισμα. Είμαι απόφοιτος τμήματος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Για περισσότερα από 15 χρόνια εργάζομαι ως Υπεύθυνος Ασφαλείας Καταστημάτων & Υπηρεσιών σε μεγάλη ελληνική τράπεζα και επιπλέον έχω 10ετη εμπειρία στις πωλήσεις και στην Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων. Από παιδική ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και έχω διακριθεί στη πυγμαχία. Δυνατά μου σημεία η διαχείριση κρίσεων και η επίλυση προβλημάτων.

Λορέντζου Κατερίνα

Περισσότερα

Συνταξιόυχος OAΣΘ, Πρώην αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας goalball ΓYNAIKΩN, ΓΓ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών ΠEKM.

Μαράνης Νικόλαος

Περισσότερα

Μαυρίδης Ευστάθιος

Περισσότερα

Γεννήθηκα το 1975 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσα στην ευρύτερη περιοχή
Ευζώνων. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής, με 2 μεταπτυχιακούς τίτλους, (1) στο
Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και (2) στο Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική
και Ενεργειακή Πολιτική. Είμαι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, εκπαιδευτής ειδικοτήτων σε
Ι.Ε.Κ. και καθηγητής σε εκπαιδευτικούς ομίλους.
Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Μέλος του «Ενεργειακού Βήματος Νοτιοανατολικής
Ευρώπης – Θεσσαλονίκη», μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Πνευματικής Εστίας
Ποντίων Δικηγόρων «Ο ΣΤΡΑΒΩΝ», μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού
Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ήμουν μέλος του οργανισμού «Σώμα Ελληνικού
Οδηγισμού». Είμαι έγγαμος με μια κόρη.

Μαυρίδου Μαρία

Περισσότερα

Επί 30 χρόνια κάτοικος Ε’ Κοινοτικού Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης, στο οποίο είμαι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος (γεννήθηκα στην Κομοτηνή το 1969). Συνδυάζω το τεχνοκρατικό, πρακτικό πνεύμα με την ενσυναίσθηση. Βιώνω κι αφουγκράζομαι την καθημερινότητα, σε ό,τι αφορά στην ποιότητα ζωής (προάσπιση του δημόσιου χώρου, αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και συνθηκών διαβίωσης) και την υγιή οικονομική ανάπτυξη της πόλης και της γειτονιάς. Eπιτυχημένη  πορεία στον τομέα πωλήσεων, διαφήμισης, μάρκετινγκ, επικοινωνίας. Interviewer-αρθρογράφος τέχνης και πολιτισμού, κειμενογράφος. Εθελοντική δράση και ενεργό μέλος του συλλόγου Φίλοι της Νέας Παραλίας. Αγάπη και ενασχόληση με την τέχνη, τη φύση, τον αθλητισμό. Ξένες γλώσσες αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά. 

Μέντζιος Χρήστος

Μητακίδης Παναγιώτης

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, όπου και έχω ζήσει όλα μου τα χρόνια. Τελείωσα το 5ο Λύκειο, το Οικονομικό τμήμα του Α.Π.Θ., και το μεταπτυχιακό μου στην Αγροτική Οικονομία της Γεωπονικής σχολής του Α.Π.Θ. Εργάσθηκα επτά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σαν Διευθυντής Παραγωγής, και στη συνέχεια στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου υπηρετώ και τώρα, στο 1ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Έχω θητεύσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και τώρα μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιό, που σπουδάζει στο ΠΑΜΑΚ.

Μπάρπη Αντωνία

Μπούκουρα Ολυμπία

Παγώνης Νικόλαος

Περισσότερα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1959 αποφοίτησε από το Θ’λυκειο αρρένων Θεσσαλονίκης.Κατόπιν φοίτησε σε σχολή Λογιστών όπου πήρε κρατικό πτυχίο (έτσι λεγόταν τότε). Εκπληρώνοντας τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις άρχισε να ασχολείστε με το εμπόριο ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα τον Οκτώβριο του 1983. Τα τελευταία χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων με δική του επιχείρηση στην Σόφια Βουλγαρίας και συνεργαζόμενος με την Ευρωπαϊκή αναπτυξιακή ΑΕ καθώς μετέπειτα μετονομάσθηκε σε ΣΥΜΒΑΝ ΑΕ. διαχειριζόμενος πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ καθώς και συμμετέχοντας σε προγράμματα intereg και άλλα. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό συμμετέχοντας σε πλειάδα συλλόγων, ενώσεων γονέων, ομοσπονδίας γονέων, επιτροπή κοινωνικής στήριξης 11ου Σ. Προσκόπων, κα. Είναι παντρεμένος με την Σμαρώ Χατζίδου και έχει τρία παιδιά.

Παλάση Νίκη

Περισσότερα

Γεννήθηκα  και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Ιπποκράτειου. Φοίτησα  στα σχολεία της Κάτω Τούμπας και είμαι απόφοιτος ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας & Ιατρικών Βιολογικών εργαστηρίων (Παρασκευαστών). Από παιδί αγαπούσα τον αθλητισμό και λάτρευα τα ζώα.. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και έχω εργαστεί στον Ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και πλέον δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερη επαγγελματίας…

Παπαναστασίου Αναστάσιος

Περισσότερα

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ. ΚΟΣΜΗΜΑ (δάσκαλοι Λίλα ντε Τσάβες, Δημήτρης Νικολαΐδης). ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικά σίριαλ, Εργαστήρι χειροποίητου κοσμήματος τέχνης, Από το 2015 δημιουργός δάσκαλος και σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας «ΝΕΦΕΛΟΚΟΚΚΥΓΙΑ» με ποικίλη καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Ραφτούδης Γεώργιος

Περισσότερα

Γεννηθηκα Θεσσαλονίκη 25/11/1978.Εγγαμος(1 παιδί).Κάτοικος Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος ΤΕΛ(πτυχίο)μηχανολόγος θερμικών μηχανών και ψυκτικών εγκαταστάσεων. Κάτοχος άδειας εργασίας ιεπυα τύπου α’ καθώς και ειδικής πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ Ιδιωτικος υπάλληλος(φύλακας).

Ρέζντα Ανίλα (Ματθαίου)

Περισσότερα

Πτυχιούχος Ελληνικής Γλώσσας και Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με συμπληρωματικές σπουδές στην Ιταλία.

Εργάζομαι ως Πραγματογνώμον Γλώσσας (Διερμηνέας / Μεταφράστρια) στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης 17 χρόνια και, 15 χρόνια Ορκωτή Διερμηνέας / Μεταφράστρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Αλβανίας.

Εθελοντική Δημοσιογραφία 26 χρόνια συνολικά στα δύο κράτη Ελλάδας / Αλβανίας.

Οργανώτρια και εκφωνήτρια της πρώτης ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αλβανική γλώσσα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Φωνή της Τούμπας 105.5 FM»

Μέλος τις Έδρας UNESCO του ΑΠΘ και Πολιτικής Επιτροπής του ΑΠΘ.

Μέλος της EULITA “Legal Translation at National and International Level” -Μέλος της ΠΕΜ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EULITA, Νομική και Δικαστική Μετάφραση σε Παγκόσμιο Επίπεδο για τις γλώσσες: Αλβανικά/Ελληνικά/Ιταλικά.

Πρόεδρος «Ένωση Απόφοιτων Ελληνικών Πανεπιστήμιων»

Σαπουντζόγλου Αντώνης

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Συνταξιούχος ΔΕΗ. Δραστηριοποιήθηκα στο χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών και αυτή τη στιγμή ασχολούμαι ως σύμβουλος αποκατάστασης. Ήρθε η ώρα μαζί με το λειτούργημα ως σύμβουλος αποκατάστασης ΑΜΕΑ να  κάνω ένα βήμα ακόμα προς τούς φίλους συμπολίτες μου με την ομάδα δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη. 

Σαρίδης Ιωάννης

Περισσότερα

Ονομάζομαι Σαρίδης Ιωάννης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Μπότσαρη με Δελφών. Φοίτησα στο Ε Λύκειο Αρρένων και στη συνέχεια σπούδασα στην σχολή πλοιάρχων της Ν Μηχανιώνας. Έπειτα εργάστηκα για πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος και κάνοντας αλλαγή καριέρας εργάζομαι πλέον σε εταιρεία ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Υπήρξα αθλητής της πάλης του Ηρακλή και αργότερα διαιτητής. Είμαι μέλος εθελοντικής διασωστικής ομάδας και υπέρμαχος της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Στόϊκου Καλλιόπη (Πόπη) Αναγνωστοπούλου

Περισσότερα

Είμαι παντρεμένη με τον Στόϊκο Γεώργιο,ΦΥΣΙΚΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ, καθηγητής στο Α.Π.Θ.

Μόνιμη κάτοικος στην Ε΄Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έχω δύο παιδιά, τον Μιλτιάδη και την Όλγα. Επίσης τα εγγόνια μου, τον Δημήτρη και την Καλλιόπη

-Ιδιωτική Υπάλληλος.

-Διοικητική Υπάλληλος Περιφ.Κεντρικής Μακεδονίας.

-Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 95ου Δημ.Σχολείου,Αντιπρόεδρος.

-Εθελόντρια << ΑΘΗΝΑ 2004 >>, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.

-Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ν.ΑΓ.ΚΥΡΙΛΛΟΥ & ΜΕΘΟΔΙΟΥ. Επίσης Γεν.Γραμματέας και Ιδρυτικό Μέλος της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας <<Ι.Ν. ΑΓ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ & ΜΕΘΟΔΙΟΥ>>.

-Ιδρυτικό Μέλος της Χορωδίας <<Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ>>, με δραστηριότητες Κοινωνικής Προσφοράς.

-Μέλος Λαογραφικών-παραδοσιακών.

-Οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

-ΗΜΟΥΝ Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος και το 2019.

????????????????????????????????????

Σύλλης Μανώλης (Εμμανουήλ)

Περισσότερα

Ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης ανθοπωλείου. Μέλος της διοικητικής επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. ΓΓ το Χαρίσειου Γηροκομείου, πρόεδρος το κοινωφελές ίδρυμα Τζιβόγλειο. Μέλος του συμβουλίου ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης. Πρώην πρόεδρος του σωματείου ανθοπωλείου ΘΕσσαλονίκης και του τμήματος επαγγελματιών στο ΕΕΘ.

Τσεβρεμέτζη Κατερίνα

Περισσότερα

Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια  Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, ΓΝΘ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ

 Διοίκηση Μονάδων Υγεία Msc, ΕΑΠ

Απόφοιτος  Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής  Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Εκλεγμένη  αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα  Δημόσια Νοσοκομεία  (ΠΟΕΔΗΝ )

Διδακτικό προσωπικό στα ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ 2017- 2021

Διδακτικό προσωπικό στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ  2022

Διδακτικό προσωπικό στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ  2022

Τσιώτα Ιωάννα

Περισσότερα

Η Ιωάννα Τσιώτα γεννήθηκε και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως ιδιωτική υπάλληλος. Διακατέχεται από ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα κοινά. Ιδιαίτερα, επιδιώκει την ευαισθητοποίηση για ζητήματα περιβάλλοντος και προστασίας των ζώων. Συμμετέχει συχνά σε δράσεις για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Φτίκα Μαρία

Περισσότερα

Ονομάζομαι Φτίκα Μαρία. Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Μηχανογραφημενη Λογιστική. Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε από ηλικία 19 ετών σε λογιστικά γραφεία ΑΕ εταιρειών. Από το 2001 και για 15 έτη δραστηριοποιήθηκα στο επάγγελμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Στο διάστημα αυτό, είχα την τιμή να διατελέσω Αντιπρόεδρος Ένωσης Πρακτόρων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, μέλος της Ομοσπονδίας πρακτόρων ΟΠΑΠ Ελλάδος ΠΟΕΕΠ και μέλος μέλος στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης (Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων). Επίσης, διετέλεσα μέλος ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5 ιστορικού Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένη και έχω 2 κόρες. Τα τελευταία 30 χρόνια ζω στο Έ διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, βιώνω τα προβλήματα του καθημερινά και επιθυμώ να βοηθήσω έμπρακτα στην ουσιώδη επίλυση τους.

Χέιρ Ρικάρντο

Περισσότερα

Ονομάζομαι Χέιρ Ρικάρντο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία της Φιλοσοφίας. Τα τελευταία επτά χρόνια είμαι ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης The School Project στην περιοχή της Μαρτίου. Κατά την περίοδο 2014-2019 διετέλεσα Κοινοτικός σύμβουλος της παράταξης Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη και την περίοδο 2019-2022 μέλος Δ.Σ του Συνδέσμου Φροντιστών Βορείου Ελλάδος.

Χρήστου Ευγενία

Περισσότερα

Ονομαζομαι Ευγενια Χρηστου.Καταγομαι απο την Κονιτσα Ηπειρου.Μενω Θεσσαλονικη και εχω μια κορη.Ειμαι συνταξιουχος νηπιοβρεφοκομος.Εχω εργαστει σε ιδιωτικους καθως και δημοτικους παιδικους του δημου Θεσσαλονικης.Ημουν εκλεγμενη στο συλλογο δημοτικων υπαλληλων Θεσσαλονικης και μελος της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ.Κ.Ο.Σ.Μ.Ο.Σ

Χριστάκης Παναγιώτης

Περισσότερα

Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου Ιμβρίων Θεσσαλονίκης. Αθλητής Κολύμβησης του Α.Σ. Φίλιππος ΑΜΕΑ. Μέλος της  Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης ΑΜΕΑ. Σπουδαστής Δημοσίου ΙΕΚ.

Χρυσάφης Γεώργιος

Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας

Αδαμόπουλος Βασίλειος

Βασιλάκη Μερόπη

Βούζης Θωμάς

Περισσότερα

Επιχειρηματίας Εστίασης. Η Τριανδρία είναι το μέρος που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ζώ ακόμα. Διατηρώ κατάστημα εστίασης στη Τούμπα ενώ δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 2006. Η καθημερινή τριβή με τις ανησυχίες των κατοίκων και των επιχειρηματιών του Δήμου μας ήταν αυτή που μου έθεσε την υποψηφιότητα μου. Επιπλέον, από το 2010 συμμετέχω εθελοντικά σε διάφορα σωματεία.

Γεωργούλας Κωνσταντίνος

Γιαννολούδης Ελευθέριος

Περισσότερα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1982 όπου και κατοικώ μέχρι και σήμερα, πατέρας 2 παιδιών, του Γιώργου και της Δήμητρας. Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικων Μονάδων” του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Ξεκίνησα το 2006 την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως εκπαιδευτικός. Τα σχολικά έτη 2021-2023 διετέλεσα Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας με πλούσια δράση, ενεργή προσφορά και άριστη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Από τον Ιούνιο του 2022 είμαι Πρόεδρος του Δ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ν. Θεσσαλονίκης , όπου ‘’μάχομαι’’ καθημερινά για τα αιτήματα των συναδέλφων, εμπλουτίζοντας τη συνδικαλιστική μου δράση. Τέλος, είμαι ταμίας στον νεοιδρυθέντα Σύλλογο Αποφοίτων Παιδαγωγικής Σχολής ΑΠΘ. Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη να συστρατευτώ μαζί του, γιατί είδα μπροστά μου μια πρόκληση να αλλάξουμε τη Θεσσαλονίκη από άκρη σε άκρη, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές εκεί όπου ζει και δημιουργεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, δουλεύοντας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα γι’αυτόν τον σκοπό.

Γιαχούδης Δημήτριος

Περισσότερα

Ελεύθερος Επαγγελματίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης από το 1983. Πτυχιούχος του τμήματος Οργ. κ Διοίκησης Επιχ. του, με μεταπτυχιακό στην Χρηματοοικονομικά κ Λογιστική. (ΠΑ.ΜΑΚ). Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και τα τελευταία 7 χρόνια, ως επιχειρηματίας στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Διετέλεσα πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου νεολαίας στον δήμο Τριανδρίας και την τετραετία 2010-2014 κοινοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας. Η ενασχόληση μου με τα κοινά διαρκεί χρόνια και πλέον το μεράκι εμπλουτίζεται με την επαγγελματική και κοινωνική μου εμπειρία.

Ευγενή Μαρία

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Μεγάλωσα και ζω μόνιμα στην Τριανδρία Είμαι απόφοιτη του ΙΕΚ Τριανδρίας ειδικότητας “Στέλεχος Χρηματιστηριακών Εργασιών” όπου τελειώνοντας την σχολή εργάστηκα 2χρονια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα τελευταία 17 ως Γραμματειακή υποστήριξη σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Η ενασχόληση μου με τα κοινά της Τριανδρίας έγινε τελειώνοντας το Λύκειο όπου υπήρξα μέλος στο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Τριανδρίας.

Παπαδοπούλου Όλγα

Περισσότερα

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Όλγα και έχω γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα οδοντοτεχνική και ειδικός εφαρμογών αισθητικής. Έχω εργαστεί χρόνια στον ιδιωτικό τομέα στο κομμάτι των πωλήσεων.

Ταμουρίδου Ματούλα

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Αριδαία. Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Δουλόπουλο από την Τριανδρία. Ε΄χω μια κόρη που είναι ασκούμενη δικηγόρος. Είμαι συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα. Είμαι ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Τριανδρίας και ταμίας του. Διετέλεσα πρόεδρος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στα σχολεία της Τριανδρίας και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων.

Τσοτουλίδου Μαρία

Περισσότερα

Γεννήθηκα στην Τριανδρία (1980), όπου μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω. Σπούδασα Ιστορικός Αρχαιολόγος στη Φιλοσοφική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στις Σπουδές στην Εκπαίδευση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Εκλέχθηκα Κοινοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας την πενταετία 2014-2019. Διετέλεσα Συντονίστρια στην Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρία και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής 2ου και 3ου Νηπιαγωγείου Τριανδρίας. Είμαι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριανδρίας, και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Ποντίων Τριανδρίας. Επίσης, είμαι μέλος του Δ.Σ. του ΟΒΡΕΠΟΜ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χαρίτσος Βασίλειος

Περισσότερα

38 ετών. Γεννήθηκα στη Θεσ/νικη, κάτοικος Tριανδρίας. Τεχνική σχολή φυσικοθεραπείας. Ξένη γλώσσα αγγλικά. Εργάζομαι ως εξωτερικός πωλητής στην εταιρεία Migato τα τελευταία 2 χρόνια. Έχω εργασθεί για 15 χρόνια στον ευρύτερο χώρο της υγείας σε εταιρείες προμήθειας  ιατρικών ειδών. Είμαι από το 2008 διαιτητής χειροσφαίρισης και από το 2019 διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης (handball). Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι συνεχώς μέλος του Δ.Σ του  συνδέσμου διαιτητών βορείου Ελλάδος υπηρετώντας από διάφορες θέσεις.