Μετά από 3,5 χρόνια η δημοτική αρχή ανακάλυψε τη νέα Παραλία

Σχολιάζοντας την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση της νέας Παραλίας ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την υπογραφή της σύμβασης για τα έργα συντήρησης και επισκευής στη νέα Παραλία και συμφωνούμε στο ακέραιο με τη δήλωση του δημάρχου της πόλης, πως είναι το κόσμημα της Θεσσαλονίκης, τόπος που προσελκύει κατοίκους και επισκέπτες. Αυτό, όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως έπρεπε να περάσουν 41 μήνες  από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 ώστε να γίνει το πρώτο βήμα της υλοποίησης μιας ακόμη προεκλογικής εξαγγελίας της δημοτικής αρχής.

Αντιλαμβανόμαστε πως η προεκλογική περίοδος που θα διανύσουμε μέχρι την 8η Οκτωβρίου θα είναι γεμάτη από ανάλογες πρωτοβουλίες, καθώς σπεύδουν τώρα να ανακοινώσουν έργα, πρώτιστα για επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

Είναι παρήγορο πως έστω και τώρα η δημοτική αρχή ανακάλυψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η νέα Παραλία, την παρακμή και την εγκατάλειψή της.

 Όμως η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να κινείται στο διηνεκές με αυτές τις ταχύτητες, μπορεί και πρέπει να αλλάξει επίπεδο. Το οφείλουμε στους δημότες, το οφείλουμε στους επισκέπτες αυτής της υπέροχης πόλης, το οφείλουμε στη νέα γενιά.

Οικοδομούμε το μέλλον με πράξεις, με έργο, με πραγματικό αποτύπωμα, όχι με προεκλογικά ευχολόγια…»